Priorat
Park Güell
Sagrada Familia
Priorat

Gastronomi- & Kulturrejse: Barcelona - Valencia

Grupperejse med fokus på kultur, gastronomi og vin

På vores gastronomi- og kulturrejse fra Barcelona til Valencia oplever du en lang række af det Østlige Spaniens seværdigheder. Undervejs besøges byerne Barcelona, Tarragona, Valencia, Xátiva og Bocairent og to af Spaniens bedste vinområder: Penedes & Priorat

Vi starter i Barcelona, hvor vi bl.a. skal opleve Det Gotiske Kvarter, Antoni Gaudís Park Güell og Sagrada Familia. Sydvest for Barcelona skal vi besøge to af Spaniens bedste vinområder: Penedès, hvor vi smager den lokale cava, og Priorat, hvor vi skal besøge et fantastisk vinhus i det smukke bakkede landskab. Vi oplever desuden Tarragonas velbevarede historiske bycentrum.

I Valencia besøger vi Det historiske bycentrum, med San Nicolás-kirken, Den Gotiske Llotja og Santiago Calatravas fantastiske Kultur- og Videnskabsby. Mellem Valencia og Alicante besøger vi de historiske byer Xàtiva og Bocairent, der begge har en dramatisk placering på toppen af en klippe.

Rejseleder er bureauindehaver Kasper Christiansen, der har boet i Barcelona siden år 2000.
Detaljer og priser for rejsen fra Barcelona til Valencia

Dato og pris

Rejsen finder sted fra d. 19. september til d. 24. september 2019, og prisen er 12.600 kr./person i delt dobbeltværelse og 14.600 kr./person i eneværelse.

Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til de nævnte museer og kirker og vinbesøg og vinsmagninger er med i prisen.

Download dagsprogrammet

Fra Barcelona til Valencia

Bestil rejsen

Bestil en rejse
Rejsen fra Barcelona til Valencia
Dagsprogram for kulturrejsen til Vestandalusien
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex