Om Metropolrejser
Kulturrejse til Barcelona
Kulturrejse til Barcelona

Om Metropolrejser

Rejsebureau der arrangerer kultur- og haverejser

Metropolrejser er en del af CTB Travels - et certificeret rejsebureau der laver kvalitetsrejser med vægt på kultur og historie, haver og landskab, gastronomi og vin. På alle rejserne anvendes kvalitetshoteller, direkte fly til og fra destinationen. Rejserne går til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland.

Bureauindehaver Kasper Christiansen, der har mere end 10 års erfaring med organisering af kulturrejser, deltager selv på alle rejser som rejseleder. Kasper Christiansen er cand. mag. i litteraturvidenskab og har et indgående kendskab til Middelhavsområdets kultur, historie og sprog.

Kasper har boet i Spanien siden år 2000 og er uddannet cand. mag. i Litteraturvidenskab og Kulturformidling fra Københavns Universitet, og har desuden taget kurser på Universidad de Barcelona. Kasper har holdt talrige kurser på Folkeuniversitetet i København, Aarhus og Odense om blandt andet Spanien, Mexico og Grækenlands historie og kulturhistorie..

Rejsegarantifonden

Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen. I Spanien er alle certificerede rejsebureauer omfattet af lignende regler. Faktisk er kravene strengere (og dermed sikkerheden større) I Spanien end i Danmark: her kræves det, at man har 750.000 DKK (100.000 Euro) i økonomisk sikkerhed, mens kravet i Danmark er 300.000 kr.

Som rejsende med os, er man således omfattet af samme sikkerhed og forsikringer, som hvis man booker gennem et dansk bureau, der er med i Rejsegarantifonden. Metropolrejser er registeret med rejsebureau-nummer GC-002681 under varmærket City Tours Barcelona Travels SL.

Kvalitetsrejser

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser, med vægt på grundig research og gode hoteller. Rejserne hviler på 4 grundprincipper:
  1. Alle måltider (inkl. drikkverer) er inkluderet på rejserne, og rejserne lægger vægt på kvalitetsrestauranter og gode vine til maden.
  2. Der anvendes kvalitetshoteller med en god placering.
  3. Alle entréer til de i rejseprogrammet nævnte museer, monumenter, haver, m.m. og er med i rejsens pris.
  4. Der er ingen skjulte gebyrer i forbindelse med bestilling eller på rejsen.

Gouda-agent

Vi har et tæt samarbejde med Gouda Rejseforsikring og tilbyder alle deres forsikringer til grupper, der rejser med os, herunder Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring.

Gouda

Havd siger de rejsende på vores kulturrejser?

Læs hvad rejsende siger om vores rejserASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex