Andalusien

Kulturrejser til Andalusien

Oplev Cordoba, Granada, Málaga og Sevilla på vores rundrejser

Grupperejserne til Andalusien går til de historiske byer Córdoba, Granada, Málaga og Sevilla. Oplev, Alhambra-paladset, mezquitaen og nyd lokal gastronomi og vin undervejs.

Andalusien er et af de mest fascinerende områder i Spanien. Indflydelsen fra maurisk kultur, arkitektur og religion er tydelig, og gør området vidt forskelligt fra resten af Spanien.

Granada er en af de smukkeste byer i Spanien. Byen har en dramatisk placering ved foden af Sierra Nevada - de sneklædte bjerge. Et af de absolutte højdepunkter i Granada er Alhambra, som er et must på enhver rejse til Andalusien. Et besøg i de mauriske bygningsværker og Generalife-haverne er en overvældende oplevelse!

Córdoba og Guadalquivir
Córdoba ligger smukt ved Gualdalquivir-floden, der løber videre mod Sevilla i vestandalusien

En anden perle i Andalusien er Cordoba. Denne smukke by var i Middelalderen en af de vigtigste byer i Europa. I denne periode havde byen op mod 500.000 indbyggere og gadelygter oplyste gaderne - noget der først flere hundrede år senere kom til Nordeuropa. På rejserne til Sydspanien besøger vi Mezquitaen i córdoba, de private patioer.

Sevilla er en anden af vores favorit i Sydspanien. Hovedstaden i Andalusien har masser at byde på: fremragende tapasrestauranter - husk her at opleve den lokale cherry -, Katedralen som er en af Verdens største, og Kongepaladset. Nord for Sevilla ligger et stort areal med egeskove, og her har vi på flere rejser besøgt producenterne, der laver iberisk skinke. Kvaliteten på skinkerne skyldes bl.a. de mange kilo agern, der spiser fra egetræerne.

Sevilla og guldtårnet
Sevilla - her Guldtårnet (Torre de Oro). Navnet kommer fra den fyldne farve og det er en myte, at tårnet var beklædt med guld

 

Datoer for rejserne til Andalusien

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex