Alhambra i Granada

Kulturrejse til Andalusien

Kultur- og Haverejse til Andalusien - se Østandalusiens vigtigste seværdigheder & haver

Have- og kulturrejsen til Østandalusien byder på nogle af Andalusiens flotte haver, charmerende byer, Alhambra-paladset og Mezquita-katedralen i Córdoba. Vi bor på to gode hoteller i Granada og Córdoba, og undervejs vil der være mange gastronomiske oplevelser

De mauriske haver i Andalusien beskrives ofte som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores guide under besøget i Alhambra hedder Robert - han er englænder men har boet i Danmark og har et fremragende dansk.

Rejsen begynder i Granada, hvor vi har tre overnatninger på Hotel Sercotel de los Gamboa 4* - et flot 4-stjernet hotel. Herefter tager vi til Cordoba, hvor vi har to overnatninger på det centrale NH Califa 4*, tæt på den romerske bymur. Blandt meget andet skal vi opleve byens smukke patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter, Córdobas Mezquita og haverne i Palacio de Viana.

Alle måltider – morgenmad – frokoster og middage - (inkl. drikkevarer) på rejsen er inkluderet i prisen, og de kulinariske oplevelser er i den grad en del af rejseoplevelsen.

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter
AlhambraCordobaAlhambraPatioAlcazar cordoba
Detaljer og priser for Have- og kulturrejsen til Andalusien

Datoer

Have- og kulturrejsen til Andalusien fandt sted 1/9 - 6/9 2023
Der er åbent for tilmeldinger

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 10.950 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 12.400 kr. Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom alle entreer til museerne er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden