Haverejser til Frankrig
Chedigny
Chaumont-sur-Loire

Haverejser

Haverejser til en række af Europas bedste haver

Metropolrejser har mere end 10 års erfaring i at arrangere haverejser. Vores haverejser går til Spanien, England, Frankrig og Portugal og som noget nyt arrangerer vi nu også haverejser til Italien.

Vi tilbyder kvalitetsrejser baseret på grundig research med brug af 4-stjernede kvalitetshoteller og lokale restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser. Haverejserne indeholder haver på højeste niveau, skabt af havearkitekter, gartnere og havepersonligheder. Oplev en række af Europas bedste haver på vores haverejser. Vi arrangerer både rene haverejser, hvor vi udelukkende besøger haver, og kombinerede have- og kulturrejser.

De rene haverejser går til Storbritannien: i England og Wales besøger vi tophaver som Great Dixter og Sissinghurst men også mindre (og mindre kendte) haver som Plas Cadnant, Brynbella, Gresgarth Hall og West Dean. På vores Have- og Kulturrejser blandes haver i særklasse med kulturelle oplevelser på muséer, historiske bygninger og vingårde. Som eksempler er Kultur- og Haverejsen til Loiredalen med en perlerække af haver og slotte, herunder Villandry, Chenonceau, Cheverny, Plessis Sasnières, Petit Trianon og Grand Trianon, og Have- og kulturrejsen til Portugal med bl.a. Lissabon, Porto og Coímbra.


Læs om vores Haverejser til England i 2023

Haverejse til Sydvestengland
1. - 6. september 2023
Rejsen er åben for tilmeldinger
Kulturrejse til Granada, Baena, Córdoba og Malaga, som bl.a. indeholder højdepunkterne Alhambra og Mezquitaen i Córdoba.
Haverejse til Sydøstengland
5. - 10. Juni 2023
Rejsen gentages muligvis i 2024
Vores populære Haverejse til det sydøstlige England. Rejsen indeholder verdensberømte haver som Great Dixter, Borde Hill og West Dean.
Haverejse til Sydvestengland
12. - 17. juni 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Rejse til det sydvestlige England. Besøg Somerset, Wiltshire og Cotswold og oplev haver som Iford Manor, Hauser & Wirth og Kiftsgate.

Læs om vores Have- og Kulturrejser i 2023

Rejse til Nordspanien
Flere datoer i 2023 & 2024
Rejsen gentages i 2024
Kultur- og haverejse til det nordlige Spanien med byerne Zaragoza, San Sebastián, Bilbao, Segovia, La Granja og Madrid.
rejsegarantifonden