Kulturrejse til Barcelona
Kulturrejse til Barcelona
Om Metropolrejser

Om Metropolrejser

Rejsebureau med speciale i kultur-, gastronomi- og haverejser

Metropolrejser er et certificeret rejsebureau, der arrangerer kvalitetsrejser med vægt på kultur og historie, haver og landskab, gastronomi og vin. På alle rejserne anvendes kvalitetshoteller, direkte fly til og fra destinationen. Rejserne går til Spanien, Frankrig, Italien og Portugal.

Bureauindehaver Kasper Christiansen, der har mere end 15 års erfaring med organisering af kulturrejser, deltager selv på alle rejser som rejseleder. Kasper Christiansen er cand. mag. i litteraturvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet og har desuden læst kommunikation og sprog på Universidad de Barcelona.

Kasper har boet i Spanien siden år 2000 og har et indgående kendskab til Middelhavsområdets kultur, sprog, arkitektur og historie. Han har holdt talrige kurser på Folkeuniversitetet i København, Aarhus og Odense om blandt andet Barcelona, Grækenland og Mexico.

Gouda-agent

Vi har et tæt samarbejde med Gouda Rejseforsikring og sælger alle deres forsikringer til personer, der er med på vores rejser, herunder tilbyder vi Goudas Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring.

Gouda

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af hvad der svarer til den danske Rejsegarantifond. Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen. I Spanien er Metropolrejser som certificeret rejsebureau omfattet af lignende regler. I Spanien er kravene højere (og sikkerheden dermed større) idet der kræves, at rejsebureauet har 750.000 DKK (100.000 Euro) i økonomisk sikkerhed, mens kravet i Danmark er 300.000 kr.

Som rejsende med Metropolrejser, er man således omfattet af samme sikkerhed og forsikringer. Metropolrejser er registeret med rejsebureau-nummer GC-002681 under varmærket City Tours Barcelona Travels SL.

Kvalitetsrejser

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser, med vægt på grundig research og gode hoteller. Rejserne hviler på 5 grundprincipper:
  1. Alle måltider (inkl. drikkverer) er inkluderet på rejserne, og rejserne lægger vægt på gastronomi og gode vine på kvalitetsrestauranter.
  2. Der anvendes kvalitetshoteller med en god placering.
  3. Alle entréer til de i rejseprogrammet nævnte museer, monumenter, haver, m.m. og er med i rejsens pris.
  4. Vi researcher alle vores rejser grundigt
  5. Der er ingen skjulte gebyrer i forbindelse med bestilling eller på rejsen.

Hvad siger de rejsende om vores rejser?


ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex