Mødelokaler

Om Metropolrejser

Rejsebureau med speciale i kultur- og haverejser

Metropolrejser er en familievirksomhed grundlagt af Kasper Christiansen og Bettina Valdivieso i Barcelona i 2011. Virksomheden har i dag sæde i København og er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (under registreringsnummer 3365).

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser med vægt på kultur, haver, gastronomi og vin. På alle rejserne anvendes gode 4* hoteller og vi flyver på langt størstedelen af rejserne med direkte fly til og fra destinationen. Vi planlægger skræddersyede rejser med en personlig vinkel. Derfor anvender vi ofte mindre hoteller og restauranter, der giver mulighed for at opleve lokal cuisine og vin.

Kasper Christiansen har et indgående kendskab til Middelhavsområdets kultur, sprog, arkitektur og historie og har holdt talrige kurser på Folkeuniversitetet i København, Aarhus og Odense om blandt andet Barcelona, Grækenland og Mexico. Kasper er rejseleder på langt størstedelen af rejserne. Kasper er cand. mag. i litteraturvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet og har desuden læst kommunikation, sprog og historie på Universidad de Barcelona.

Rejser med kultur
Rejsernes struktur

Filosofien bag rejserne

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser, der bygger på grundig research og lægger vægt på kultur og haver, gode hoteller, grupper på maksimalt 25 personer samt gastronomi & vin.Rejserne hviler på følgende principper:

  • Alle måltider og drikkevarer er med: Alle måltider (inkl. drikkverer) er inkluderet på rejserne og er med i prisen på rejserne til Sydeuropa, mens måltiderne er med i prisen på rejserne til Storbritannien, men her skal man selv betale for drikkevarer. Rejserne lægger vægt på lokal gastronomi, gode vine og stemningen på lokale kvalitetsrestauranter. På flere af vores rejser vil der være inkluderet frokoster eller middage på lokale restauranter, som har en anbefaling i Michelin-guiden.
  • Kvalitetshoteller: Der anvendes hoteller med en god placering, som oftest 4-stjernede hoteller. Vi forsøger at finde dejlige boutique-hoteller, som har et lokalt præg, og i byerne at anvende hoteller, der har en central placering.
  • Ingen skjulte gebyrer: Alle entréer til de i rejseprogrammet nævnte museer, monumenter, haver, m.m. og er med i rejsens pris. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer, så der kommer ikke overraskelser i form af egenbetaling på destinationen.
  • Grundig research: Vi researcher alle vores rejser grundigt og har været på alle destinationer selv. Vi forsøger så vidt muligt at få et indgående kendskab til de seværdigheder, hoteller og restauranter, der indgår på rejsen.
  • Små grupper: På vores rejser er der maskimalt 25 rejsedeltagere. Nogle rejsebureauer sammensætter grupper på 45-55 personer, og det synes vi er for meget. Med en gruppe på omkring 20-25 personer er dynamikken bedre og ventetiden mindre.

 

Referencer

Hvad siger vores kunder?

"Alt klappede"
citat
Tak for en super spændende og veltilrettelagt rejse til det Vestlige Andalusien. Alt klappede bare, og hoteller og restauranter var lige i øjet
Kulturrejsen til Det Vestlige Andalusien
"Det kan ikke gøres bedre"
citat
Det blev en fantastisk oplevelse at rejse med jer, jeres fint tilrettelagte program og Kasper, som meget informativ og hyggelig guide. Det kan ikke gøres bedre.
Kulturrejse til Barcelona og Catalonien
"En fantastisk rejse"
citat
Tak for en fantastisk rejse med alt hvad man kunne ønske sig.
Kulturrejse til Barcelona og Catalonien
Add
Haver i Frankrig
Bag om bureauet
uforglemmelige oplevelser

Aktiviteter & ture

Kasper og Bettina har boet mere end 15 år i Barcelona, og har et særligt kendskab til Sydeuropas sprog og kulturer. Vi præsenterer de områder vi holder mest af på rejserne til Spanien, Frankrig, Portugal, Italien og Grækenland. Som noget nyt arrangerer vi også haverejser til England. Intet andet land i verden har så mange haver og på så højt niveau som England

Vores mål at give de rejsende en række uforglemmelige oplevelser på vores kultur- og haverejser. Det kræver et grundigt forarbejde, og det kræver en passion for rejsemålet og rejsens indhold. Vi planlægger kun rejser, hvor vi har et personligt forhold til destinationen og brænder for at videregive de store oplevelser, vi selv har fået på stedet.

Bestil en rejse

Metropolrejser - kultur og haverejser
rejsegarantifonden