Metropolrejser

Om Metropolrejser

Rejsebureau med speciale i kultur- og haverejser

Metropolrejser er en familieejet virksomhed grundlagt af Kasper Christiansen og Bettina Valdivieso i Barcelona i 2011. Virksomheden har i dag sæde i København og er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden (under registreringsnummer 3365).

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser med vægt på kultur, haver, gastronomi og vin. På alle rejserne anvendes gode 4* hoteller og vi flyver på størstedelen af rejserne med direkte fly til og fra destinationen. Vi planlægger skræddersyede rejser med en personlig vinkel. Derfor anvender vi ofte mindre hoteller og restauranter, der giver mulighed for at opleve lokal cuisine og vin.

Kasper Christiansen
Kasper Christiansen
Stifter og ejer af Metropolrejser. Rejseleder i Sydeuropa og England,

Kasper er cand. mag. i litteraturvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet og har desuden læst kommunikation, sprog og historie på Universidad de Barcelona. Kasper Christiansen har et indgående kendskab til kultur, sprog, arkitektur og historie (herunder kunsthistorie og havehistorie) og har holdt talrige kurser på Folkeuniversitetet i København, Aarhus og Odense om blandt andet Spanien, Grækenland og Mexico.

Kasper Christiansen
Bettina Valdivieso
Stifter og ejer af Metropolrejser

Bettina er stifter og ejer af Metropol Travels ApS. Hun er uddannet fødevareingeniør fra UCA i San Salvador (El Salvador) og fra Universitat de Barcelona (Spanien). Bettina arbejder med et bredt felt som ejer af Metropolrejser, herunder kontakten til leverandører: flyselskaber, hoteller, restauranter, busselskabet, guider, muséer og haver.

Kasper Christiansen
Hanne Olsen
Rejseleder i Spanien

Hanne har boet i både Barcelona og Madrid i længere perioder, og har rejst i det meste af Spanien. Hun har en stor viden om - og indsigt i - spanske forhold og skriver for både aviser og dagblade om en lang række emner forbundet med Spanien og spansk kultur. Hanne har fast artikler i Politiken og har flere års erfaring i rejsebranchen.

Kasper Christiansen
Christian Martinez Larsen
Rejseleder i Portugal og Spanien

Christian er journalist, forfatter, foredragsholder - og garvet rejseleder. Christian Martinez har rejst kloden rundt, siden han kunne snøre en vandrestøvle og har formidlet sine oplevelser videre som forfatter til rejsebøger for Politiken (Turen Går Til) og som rejseleder på rejsemål fra Påskeøen til Porto. Christian taler portugisisk med brasiliansk slagside, spansk med castiliansk læspen og neutralmarineret dansk med en rest af Vestegnen.

Rejser med kultur
Rejsernes struktur

Filosofien bag rejserne

Metropolrejser har specialiseret sig i kvalitetsrejser, der bygger på grundig research og lægger vægt på kultur og haver, gode hoteller, grupper på maksimalt 25 personer (med to rejseledere maksimum 30 personer) samt gastronomi & vin. Rejserne hviler på følgende principper:

  • Alle måltider og drikkevarer er med: Alle måltider (inkl. drikkverer) er inkluderet på rejserne og er med i prisen på rejserne til Sydeuropa, mens alle måltiderne er med i prisen på rejserne til Storbritannien (på rejserne til England og Wales skal man selv betale for drikkevarerne). Rejserne lægger vægt på lokal gastronomi, gode vine og stemningen på lokale kvalitetsrestauranter. På flere af vores rejser vil der være inkluderet frokoster eller middage på lokale restauranter, visse med en anbefaling i Michelin-guiden.
  • Kvalitetshoteller: Der anvendes hoteller med en god placering, som oftest 4-stjernede hoteller. Vi forsøger at finde dejlige boutique-hoteller, som har et lokalt præg, og i byerne at anvende hoteller, der har en central placering.
  • Ingen skjulte gebyrer: Alle entréer til de i rejseprogrammet nævnte museer, monumenter, haver, m.m. og er med i rejsens pris. Vi arbejder ikke med skjulte gebyrer, så der kommer ikke overraskelser i form af egenbetaling på destinationen.
  • Grundig research: Vi researcher alle vores rejser grundigt og har været på alle destinationer selv. Vi forsøger så vidt muligt at få et indgående kendskab til de seværdigheder, hoteller og restauranter, der indgår på rejsen.
  • Små grupper: På vores rejser er der maskimalt 25 rejsedeltagere. Nogle rejsebureauer sammensætter grupper på 45-55 personer, og det synes vi er for meget. Med en mindre gruppe er dynamikken i gruppen bedre og ventetiden formindskes.
Referencer

Hvad siger vores kunder?

"Alt klappede"
citat
Tak for en super spændende og veltilrettelagt rejse til det Vestlige Andalusien. Alt klappede bare, og hoteller og restauranter var lige i øjet
Kulturrejsen til Det Vestlige Andalusien
"Det kan ikke gøres bedre"
citat
Det blev en fantastisk oplevelse at rejse med jer, jeres fint tilrettelagte program og Kasper, som meget informativ og hyggelig guide. Det kan ikke gøres bedre.
Kulturrejse til Barcelona og Catalonien
"En fantastisk rejse"
citat
Tak for en fantastisk rejse med alt hvad man kunne ønske sig.
Kulturrejse til Barcelona og Catalonien
Add
Haver i Frankrig
Bag om bureauet
uforglemmelige oplevelser

Aktiviteter & ture

Kasper og Bettina har et særligt godt kendskab til Sydeuropas sprog og kulturer. Vi præsenterer de områder vi holder mest af på rejserne til Spanien, Frankrig, Portugal, Italien og Grækenland. Siden 2020 har vi også arrangeret haverejser til England - intet andet land i verden har så mange haver på så højt niveau som England

Vores mål at give de rejsende en række uforglemmelige oplevelser på vores rejser. Det kræver grundigt forarbejde, en passion for rejsemålet og gode rejseledere. Vi planlægger kun rejser, hvor vi har et personligt forhold til destinationen og brænder for at videregive de store oplevelser, vi selv har fået på stedet.

Bestil en rejse

rejsegarantifonden
Iata