Rejseleder
Kundeoplevelser med MEtropolrejser
Kundeoplevelser med MEtropolrejser

Job som rejseleder

Søg et job som rejseleder hos Metropol Rejser

Vi søger nye rejseledere til vores kultur- og haverejser. Har du en særlig tilknytning til et land eller et område, og har rejst meget, må du meget gerne kontakte us. Vi leder efter rejseledere, der har talenter med at formidle, kommunikere og samarbejde og interesse for kultur, haver, samfund, historie, m.m. Desuden kræver jobbet, at man er god til mennesker og sprog.

Vi arrangerer rejser til Spanien, Frankrig, Portugal, Italien, Grækenland og Storbritannien - og har flere nye destinationer på vej. Kender du ét eller flere af disse områder særligt godt, hører vi meget gerne fra dig.

Vores rejsebureau har kunden i centrum. Planlægningen af rejserne er præget af grundig research, og vi sørger for at alt er på plads ned i den minste detalje på alle vores rejser. Rejselederens rolle er vigtig både som formidler, socialt midtpunkt og tovholder.

Vi søger rejseledere med

Send dit cv og ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, og hvordan du kan biddrage som rejseleder på én eller flere af vores destinationer, til Kasper Christiansen på info@metropolrejser.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Skriv til os


rejsegarantifonden
Iata