Udsigt ud over nordspanien

Kultur- og haverejse til Nordspanien

Rejsen byder på en perlerække af store oplevelser i Zaragoza, San Sebastián, Bilbao, Burgos, Segovia og Madrid

Rejsen starter i den catalanske by Lleida og hovedstaden i Aragonien, Zaragoza. Herefter går turen via kongebyen Olite til feriebyen San Sebastián, der ligger smukt i Biscayabugten. I Bilbao skal vi opleve Guggenheimmuseet - ét af den moderne arkitekturs hovedværker, der har været med til at ændre Bilbao fra en hensunken industriby til én af Spaniens mest spændende og levende byer.

Herfra går turen til Burgos, som er på UNESCO’s verdensarvsliste og vinhuset Portia i vinregionen Ribera del Duero. I den flotte by, San Ildefonso de la Granja, der ligger omgivet af bjerge bliver vi indlogeret på en fremragende Parador og oplever én af Karl V’s haver. Byen er et perfekt udgangspunkt, når vi skal besøge en moderne spansk have og den smukke by Segovia. Vi slutter rejsen i Madrid, hvor der er mulighed for at nyde hovedstadens kunst, gastronomi, pladser og markeder.

Tidspunktet i begyndelsen af september er nøje udvalgt: her daler temperaturerne efter den varme sommerperiode, og høsten af vindruerne er i fuld gang på vingårdene. Vi bor på tre gode 4* hoteller, som er placeret centralt i byerne.

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter
La GranjaKongeslotGuggenheimmuseetSpansk landsbySegoviaHave i NordspanienLa Granja Parador HotelSan SebastianMadrid
Detaljer og priser for Kultur-, gastronomi- og haverejsen til Nordspanien

Datoer

Kultur- & haverejsen til Nordspanien finder sted:

  • 9/9 - 14/9 2023 - fuldtegnet. Mulighed for at komme på venteliste. Klik på "Bestil Rejsen" nedenfor.
  • 10/10 - 15/10 2023 - ledige pladser. Klik på "Bestil Rejsen" nedenfor.

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 12.750 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 14.750 kr. Direkte fly, hotel, privat transport og alle måltider (morgenmad, frokost og middag) inklusiv drikkevarer er indeholdt i prisen, ligesom alle entreer er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden