Haverejse til Loiredalen Dourofloden fra Kulturrejse til PortugalAlhambra - kulturrejse 2022

Grupperejserne i 2022

Kultur- og haverejser til Spanien, Portugal, Frankrig og England

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter, spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med kvalitetsvine) med i prisen.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Som noget nyt begynder vi fra 2022 at arrangere haverejser til England. Vi ser frem til at arrangere rejser til dette område i samarbejde med Gardening DK. På rejserne vil vi besøge en række af de mest spektakulære haver i Sydøstengland.

Bureauindehaver Kasper Christiansen deltager som rejseleder. Kasper Christiansen er uddannet cand. mag. i Kulturformidling på Københavns Universitet og har desuden studeret sprog og historie ved Universidad de Barcelona. Kasper boede i Spanien i mere end 15 år inden han i 2020 flyttede til Danmark med sin familie.

Rejserne i 2022

Haverejse til det sydøstlige England
13. - 18. juni 2022
Ét ledigt dobbeltværelse
Haverejse til det sydøstlige England med besøg i en række af Englands flotteste haver, herunder Nymans Garden, Long Barn, Sissinghurst, Standen, Great Dixter og Gravetye Manor.
Loiredalen
4. - 9. september 2022
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Kultur- og haverejse til Loiredalen med franske slotte og haver, fransk gastronomi & vin. Besøg både berømte og mindre kendte slotte. Bl.a. besøges Vilandry, Cheverny og Chenonceau samt den mindre, charmerende have Plessis-Sasnieres.
Porto, Lissabon og Coimbra
3. - 8. oktober 2022
Rejsen er fuldtegnet - venteliste
Kultur-, gastronomi- og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra. Oplev Portugals vigtigste byer, smuk natur og haver. Rejsen indeholder 5 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste og undervejs bor vi på to dejlige 4* hoteller.
rejsegarantifonden