Valencia
Grupperejser
Bois moutiers grupperejse
Grupperejser

Grupperejserne i 2019

Kultur- og haverejser til Spanien & Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med stemning og en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter samt spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med gode kvalitetsvine) med i prisen på vores rejser.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Bureauindehaver Kasper Christiansen planlægger selv rejserne og deltager som rejseleder. Kasper Christiansen er uddannet cand. mag. i Kulturformidling på Københavns Universitet, og har boet i Spanien siden år 2000. Kasper har desuden studeret sprog og historie ved Universidad de Barcelona og er autoriseret rejseleder og har bestået de lokale guide- og sprogeksaminer.

Rejserne i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Få ledige pladser
Kultur-, have- og gastronomirejse til Madrid, Segovia og Toledo med vægt på kultur, arkitektur, gode museer og haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Vi bor på tre fremragende hoteller undervejs.
Normandiet rejse i 2019
Haverejse 5/9 - 10/9 2019
Ét ledigt værelse
Haverejse til Normandiet med besøg i en række af Nordfrankrigs berømte haver. Oplev haver som Bois de Moutiers, Jardin Plume og Monets have samt charmerende middelalderbyer og lokal gastronomi & vin.
Kulturrejse til Barcelona og Valencia
Kulturrejse med vin og gastronomi 19/9 - 24/9 2019
Åben for tilmeldinger
Kultur-, gastronomi- og vinrejse til Barcelona, Tarragona, Valencia samt Xativa og Bocairent med vinområderne Penedes og Priorat. Rejse med vægt på kultur, arkitektur, gastronomi og vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex