Haverejse til EnglandEngland haverejserToscana have og kulturrejse

Grupperejserne

Kultur- og haverejser til England, Italien, Spanien, Portugal og Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter, spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne til Sydeuropa er alle måltider inkl. drikkevarer, mens alle måltider (uden drikkevarer) er med i prisen på rejserne til Storbritannien.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Rejserne 2024

Rejse til Portugal
14. - 19. april 2024 & 7. - 12. oktober 2024
Rejsen er åben for tilmeldinger
Rejsen byder på hele 5 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste. Vi skal se Lissabon og Porto, Douro-floden, en charmerende have, Sintra, Cabo da Roca og Cascais.
Rejse til Nordspanien
1. - 6. maj & 25. - 30. september 2024
Rejsen er åben for tilmeldinger
Kultur og haverejse til Nordspanien. Rejsen byder på store oplevelser i byer som San Sebastián, Bilbao, Segovia, La Granja og Madrid.
Haverejse til Normandiet
13. - 18. august 2024 (nye datoer)
Rejsen er åben for tilmeldinger
Besøg en række af Normandiets haver som Agapanthe, Le Jardin Plume, Vasterival og slottet Miromesnil. Desuden besøger vi Bayeux m. bayeux-tapetet samt Monets Have i Giverny.
Haverejse til Sydøstengland
2. - 7. juni 2024
Fuldtegnet - Mulighed for venteliste
Rejsen byder på en perlerække af fantastiske haver: Great Dixter, Sissinghurst, West Dean, Standen, m.m. Vi bor på samme hotel på hele rejsen.
Have rejse til Norditalien
10. - 15. maj 2024
Fuldtegnet - Mulighed for venteliste
Besøg en række af Norditaliens smukkeste øer og oplev Maggiore- og Comosøen, samt øerne Isola Bella, Isola Madre og byer som Stresa og Bellagio.
Haverejse til Yorkshire
16. - 21. juni 2024
Ét ledigt værelse
Rejsen indeholder haver som Newby Hall og Littlethorpe Manor. Vi bor hele rejsen på The Black Swan Hotel 4*, som ligger i hjertet af Yorkshire.
rejsegarantifonden
Iata