Haverejse til EnglandGrækenland kulturrejseToscana have og kulturrejse

Grupperejserne

Kultur- og haverejser til England, Spanien, Portugal, Grækenland og Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter, spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med kvalitetsvine) med i prisen.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Rejserne i 2023

Haverejse til Sydvestengland
1. - 6. september 2023
Rejsen er åben for tilmeldinger
Kulturrejse til Granada, Baena, Córdoba og Malaga, som bl.a. indeholder højdepunkterne Alhambra og Mezquitaen i Córdoba.
Haverejse til Sydøstengland
5. - 10. Juni 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Haverejse til Kent og Sussex, hvor vi besøger en perlerække af Englands ypperste haver, herunder Sissinghurst, Great Dixter, Borde Hill og West Dean.
Rejse til Nordspanien
Flere datoer i 2023 & 2024
Forhåndstilmelding & venteliste
Kultur og haverejse til Nordspanien. Rejsen byder på store oplevelser i byer som Zaragoza, San Sebastián, Bilbao, Segovia, La Granja og Madrid.
Haverejse til Sydvestengland
12. - 17. juni 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Oplev en perlerække af smukke haver i Sydenglands Somerset, Wiltshire og Cotswold, herunder Iford Manor, Pete Oudolfs spændende have i Hauser & Wirtt og Kiftsgate
rejsegarantifonden