Great DixterHaverejse til Loiredalen Toscana

Grupperejserne

Kultur- og haverejser til England, Spanien, Portugal, Grækenland og Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter, spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med kvalitetsvine) med i prisen.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Rejserne i 2023

Forårsrejse til Peloponnes & Athen
20. - 25. marts 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Nyd foråret på den græske halvø Peloponnes, den smukke ø Ægina og i Athen på vores Kulturrejse i 2023. På Peloponnes bor vi i den charmerende by Nafplio, som ligger ud til havet.
Porto, Lissabon og Coimbra
20. - 20. maj & 7. - 12. oktober 2023
ledige værelser på oktober-rejsen
Oplev toskansk kultur, kunst, haver, gastronomi og vin på vores nye rejse til Toscana. Undervejs oplever vi haverne La Foce, Tivoli og Ninfa, byerne Siena og Lucca, vinhovedstaden Montepulciano samt Firenze og Rom.
Haverejse til Sydøstengland
5. - 10. Juni 2023
Der er ledige pladser
Haverejse til Kent og Sussex, hvor vi besøger en perlerække af Englands ypperste haver, herunder Sissinghurst, Great Dixter, Gravetye Menor og West Dean.
Haverejse til Sydvestengland
12. - 17. juni 2023
Få ledige pladser
Oplev de bedste haver i Somerset, Wiltshire og Cotswold, herunder Iford Manor, Pete Oudols have i Hauser & Wirtt og Kitsgate

Rejserne i 2022

Porto, Lissabon og Coimbra
3. - 8. oktober 2022
Der er ledige pladser
Kultur-, gastronomi- og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra. Oplev Portugals vigtigste byer, smuk natur og haver. Rejsen indeholder 5 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste og undervejs bor vi på to dejlige 4* hoteller.
rejsegarantifonden