Amboise DouroCordoba bro

Grupperejserne i 2021

Kultur- og haverejser til Spanien, Portugal & Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med stemning og en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter samt spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med gode kvalitetsvine) med i prisen på vores rejser.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Bureauindehaver Kasper Christiansen planlægger selv rejserne og deltager som rejseleder. Kasper Christiansen er uddannet cand. mag. i Kulturformidling på Københavns Universitet, og har boet i Spanien siden år 2000. Kasper har desuden studeret sprog og historie ved Universidad de Barcelona og er autoriseret rejseleder.

Rejserne i 2021

Loiredalen
FLYTTET TIL 31/8 - 5/9 2021
Rejsen er fuldtegnet
Haverejse til Loiredalen i Frankrig med haver, slotte og fransk gastronomi & vin. Besøg både berømte slotte som Vilandry, Cheverny og Chenonceau og mindre kendte haver som Plessis-Sasnieres og Château Maintenon
Østandalusien
FLYTTET TIL 19/9 - 24/9 2021
Rejsen er fuldtegnet
Vores Kultur- og Haverejse til Østandalusien byder bl.a. på Granadas Alhambra, Córdobas Mezquita, samt Palacio Viana med 9 patioer. I Baena ser vi olivenproduktionen på én af områdets bedste olivengårde. Alle måltider inkl. drikkevarer (vin, øl og vand) er med i rejsens pris
Porto, Lissabon og Coimbra
FLYTTET TIL 7/10 - 12/10 2021
Rejsen er fuldtegnet
Kultur-, gastronomi- og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra. Oplev Portugals vigtigste byer, smuk natur, haver og meget mere. Rejsen indeholder hele 6 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste. Undervejs bor vi på to 4* hoteller.
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT