Grupperejser
Cordoba bro
Valencia
Normandiet

Grupperejserne i 2019 & 2020

Kultur- og haverejser til Spanien, Portugal & Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med stemning og en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter samt spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med gode kvalitetsvine) med i prisen på vores rejser.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Bureauindehaver Kasper Christiansen planlægger selv rejserne og deltager som rejseleder. Kasper Christiansen er uddannet cand. mag. i Kulturformidling på Københavns Universitet, og har boet i Spanien siden år 2000. Kasper har desuden studeret sprog og historie ved Universidad de Barcelona og er autoriseret rejseleder og har bestået de lokale guide- og sprogeksaminer.

Rejserne i 2020

Østandalusien
Rejse med kultur og haver 17/5 - 22/5 2020
Rejsen er fuldtegnet - det er muligt at komme på en venteliste
Vores Kultur- og Haverejse til Østandalusien byder bl.a. på Granadas Alhambra, Córdobas Mezquita, samt Palacio Viana med 9 patioer. I Baena ser vi olivenproduktionen på én af områdets bedste olivengårde. Alle måltider inkl. drikkevarer (vin, øl og vand) er med i rejsens pris
Loiredalen

Loiredalen

Have- og Kulturrejse i september 2020
Dagsprogrammet kommer i november 2019
Have- og kulturrejse til Loiredalen i Frankrig med haver, slotte og fransk gastronomi & vin. Vi bor undervejs i to charmerende franske byer. Dagsprogrammet foreligger på denne side i november 2019. .
Porto, Lissabon og Coimbra

Porto, Lissabon & Coimbra

Kultur- og haverejse i oktober 2020
Dagsprogrammet kommer i efteråret 2019
Kultur-, gastronomi- og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra. Oplev Portugals vigtigste byer, smuk natur, haver og meget mere. Dagsprogrammet foreligger på denne side i november 2019.

Rejserne i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, have- og gastronomirejse til Madrid, Segovia og Toledo med vægt på kultur, arkitektur, gode museer og haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Vi bor på tre fremragende hoteller undervejs.
Normandiet rejse i 2019
Haverejse 5/9 - 10/9 2019
Rejsen er afsluttet
Haverejse til Normandiet med besøg i en række af Nordfrankrigs berømte haver. Oplev haver som Bois de Moutiers, Jardin Plume og Monets have samt charmerende middelalderbyer og lokal gastronomi & vin.
Kulturrejse til Barcelona og Valencia
Kulturrejse med vin og gastronomi 19/9 - 24/9 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, gastronomi- og vinrejse til Barcelona, Tarragona, Valencia samt Xativa og Bocairent med vinområderne Penedes og Priorat. Rejse med vægt på kultur, arkitektur, gastronomi og vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex