Haverejse til EnglandGrækenland kulturrejseToscana have og kulturrejse

Grupperejserne

Kultur- og haverejser til England, Spanien, Portugal, Grækenland og Frankrig

Metropolrejser arrangerer grupperejser af høj kvalitet med gode og komfortable 4*-hoteller med en god beliggenhed, kulturrelle højdepunkter, spændende arkitektur og haver på højeste nuveau. På rejserne er alle måltider inkl. drikkevarer (med kvalitetsvine) med i prisen.

Vi har mere end 15 års erfaring med at arrangere kvalitetsrejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland, og besøger personligt alle destinationer i forbindelse med researchrejser, når rejserne skal planlægges. Dermed sikrer vi os, at alle elementer på rejsen fungerer til fulde.

Rejserne i 2023

Forårsrejse til Peloponnes & Athen
20. - 25. marts 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Nyd foråret på den græske halvø Peloponnes, den smukke ø Ægina og i Athen på vores Kulturrejse i 2023. På Peloponnes bor vi i den charmerende by Nafplio, som ligger ud til havet.
Rejse til Nordspanien
9. - 14. september 2023
Åben for tilmeldinger
Kultur og haverejse til Nordspanien. Rejsen byder på store oplevelser i byer som Zaragoza, San Sebastián, Bilbao, Segovia, La Granja og Madrid.
Haverejse til Sydvestengland
12. - 17. juni 2023
2 ledige værelser
Oplev en perlerække af smukke haver i Sydenglands Somerset, Wiltshire og Cotswold, herunder Iford Manor, Pete Oudolfs spændende have i Hauser & Wirtt og Kiftsgate
Haverejse til Sydøstengland
5. - 10. Juni 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Haverejse til Kent og Sussex, hvor vi besøger en perlerække af Englands ypperste haver, herunder Sissinghurst, Great Dixter, Borde Hill og West Dean.
Porto, Lissabon og Coimbra
20. - 25. maj 2023
Rejsen er Fuldtegnet- venteliste
Oplev toskansk kultur, kunst, haver, gastronomi og vin på vores nye rejse til Toscana. Undervejs oplever vi haverne La Foce, Tivoli og Ninfa, byerne Siena og Lucca, vinhovedstaden Montepulciano samt Firenze og Rom.
rejsegarantifonden