Normandiet

Haverejse til Normandiet

Besøg Normandiets berømte haver på denne grupperejse

På haverejsen til Normandiet oplever vi nogle af Frankrigs allerbedste haver, men også charmerende middelalderbyer og bayeux-tapetet. Vi bor på to fremragende hoteller i Honfleur og Rouen, og undervejs vil der være flere gastronomiske oplevelser

Haverejsen til Normandiet byder på en perlerække af spektakulære haver, fransk gastronomi og to charmerende middelalderbyer.

Rejsen starter med et besøg i Monets berømte have nord for Paris. De to første nætter bor vi på det fremragende hotel Les Maisons de Léa i den charmerende by Honfleur ved kysten Det fungerer som en perfekt base, når vi skal opleve den nordvestlige del af Normandiet. I dette område skal vi bl.a. besøge Bayeux og Jardin Castillon.

I den smukke, historiske by Rouen bor vi midt i den gamle bydel. Her bor vi på Mercure Centre Cathédrale, der ligger et stenkast fra katedralen, tæt på gode restauranter, butikker og caféer. Omkring Rouen skal vi besøge en række af Normandiets bedste haver, herunder Jardin Plume, Agapanthe, Le Vasterival og Bois de Moutiers.

 

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter

Jardin PlumeJardin PlumeJardin PlumeBois de MoutiersBois de MoutiersBois de MoutiersJardin VesterivalJardin VesterivalJardin VesterivalJardin CastillonCastillon Haven

 

Detaljer og priser for Haverejsen til Normandiet

Datoer

Rejsen til Normandiet i 2019 finder sted 5/9 - 10/9 2019

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 13.400 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 15.900 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til museerne er betalt.

Se dagsprogrammet

Kulturrejse til Barcelona og Catalonien

Rejsen er afsluttet

Vi har ingen aktuelle rejser til Normandiet
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex