Grækenland kulturrejseGrækenland kulturrejseGrækenland kulturrejseToscana have og kulturrejse

Kulturrejser

Kvalitetsrejser med indhold, kultur, gastronomi & dansk rejseleder

Metropolrejser har gennem mere end 10 år arrangeret kulturrejser i Spanien, Portugal, Frankrig, Italien og Grækenland. Metropolrejser arrangerer årligt 8-10 grupperejser.

Vi blander hvert år nye rejsemål med gentagelser af tidligere rejser. Vores kulturrejser indeholder en række af Europas vigtigste seværdigheder. Oplev museer, kirker og seværdigheder som La Sagrada Familia i Barcelona, Alhambra i Granada, Uffizi-gallerierne i Firenze, Prado-museet i Madrid, Mezquitaen i Córdoba og Akropolis i Athen,

Vi arbejder altid med moderne og komfortable busser med god plads. Rejserne lægger vægt på gastronomi, kultur, historie, arkitektur og kunst. På nogle rejser besøger vi desuden haver af høj klasse - læs mere om vores rene haverejser her.

Læs om vores Kulturrejser i 2023

Haverejse til Sydvestengland
1. - 6. september 2023
Rejsen er åben for tilmeldinger
Kulturrejse til Granada, Baena, Córdoba og Malaga, som bl.a. indeholder højdepunkterne Alhambra og Mezquitaen i Córdoba.
Rejse til Nordspanien
Flere datoer i 2023 & 2024
Forhåndstilmelding & venteliste
Kultur og haverejse til Nordspanien. Rejsen byder på store oplevelser i byer som Zaragoza, San Sebastián, Bilbao, Segovia, La Granja og Madrid.
rejsegarantifonden
Iata