Grækenland kulturrejseGrækenland kulturrejseGrækenland kulturrejseToscana have og kulturrejse

Kulturrejser

Kvalitetsrejser med indhold, kultur, gastronomi & dansk rejseleder

Metropolrejser har gennem mere end 15 år arrangeret kulturrejser i Spanien, Portugal, Frankrig, Italien og Grækenland. Metropolrejser arrangerer årligt 10-15 grupperejser.

Vi blander hvert år nye rejsemål med gentagelser af tidligere rejser. Vores kulturrejser indeholder en række af Europas vigtigste seværdigheder. Oplev museer, kirker og seværdigheder som La Sagrada Familia i Barcelona, Alhambra i Granada, Uffizi-gallerierne i Firenze, Prado-museet i Madrid, Mezquitaen i Córdoba og Akropolis i Athen,

Vi arbejder altid med moderne og komfortable busser med god plads. Rejserne lægger vægt på gastronomi, kultur, historie, arkitektur og kunst. På nogle rejser besøger vi desuden haver af høj klasse - læs mere om vores rene haverejser her.

Vores Kulturrejser i 2024

Rejse til Portugal
7. - 12. oktober 2024
Rejsen er åben for tilmeldinger
Rejsen byder på hele 5 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste. Vi skal se Lissabon og Porto, Douroen, en charmerende have, Sintra, Cabo da Roca og Cascais.
Kulturrejse til Santiago & Galicien
19. - 24. oktober 2024
Rejsen er åben for tilmeldinger
Denne nye rejse går til Santiago de Compostela med byerne Salamanca, León, Lugo, Finisterra og Muros. Vi bor på tre dejlige 4* hoteller på rejsen.
Rejse til Nordspanien
9.- 14. oktober 2024
Fuldtegnet - mulighed for venteliste
Kultur og haverejse til Nordspanien. Rejsen byder på store oplevelser i byer som San Sebastián, Bilbao, Burgos, Segovia, La Granja og Madrid.

Vores Kulturrejser i 2025

Rejse til Portugal

Forårsrejse til Vestandalusien

2. - 7. marts 2024
Rejsen er åben for tilmeldinger
Grupperejsen til Vestandalusien kombinerer byerne Ronda, Sevilla, Jerez de la Frontera og Cádiz, med 'De Hvide Landsbyer', Nationalparken Sierra de Aracena samt Évora og Lissabon i Portugal.
rejsegarantifonden
Iata