Kundeoplevelser med MEtropolrejser
Reference

Referencer fra de rejsende

Hvad siger folk der har været med på vores rejser?

Nedenfor et uddrag af evalueringer, vi har fået fra rejsedeltagerne.

"En helt fantastisk tur til Madrid og Bilbao"

Først og fremmest tusinde tak for en helt fantastisk tur til Madrid og Bilbao. Det var en stor fornøjelse at være med på turen, og jeg har stadig de skønne steder på nethinden OG selvfølgelig på de mange fotos, jeg har taget. Det var en super velorganiseret tur med spændende oplevelser, dejlig mad og godt selskab. Jeg var specielt vild med Guggenheim museet i Bilbao og de to vingårde. De tre bygninger overgik mine forventninger i den grad – det sammen gjorde Bilbao by faktisk også. En hyggelig og rar by. Og de smukke landskaber, vi kørte igennem.. Madrid er jo altid skøn, og det var herligt at gense byen og de dejlige museer med dig som guide. Så tusinde tak for sådan en dejlig tur. Jeg vil med glæde tilmelde mig ture med dig i fremtiden.

Annette
Kulturrejse til Madrid og Nordspanien

"En ualmindelig dejlig oplevelse"

Kultur og haverejsen til Nordspanien 9-14 september 2023 var en ualmindelig dejlig oplevelse både kulturelt, kulinarisk, historisk, havemæssigt og socialt. Det var meget interessant at høre dig fortælle om Spansk kultur, politiske og sociale forhold.

Susannme
Kultur- og haverejsen til Nordspanien

"Det kan ikke gøres bedre"

Det blev en fantastisk oplevelse at rejse med jer, jeres fint tilrettelagte program og Kasper, som meget informativ og hyggelig guide. Det kan ikke gøres bedre.
Og så hjælper det også, at vi var en fin sammensat gruppe medrejsende.

Smukke kirker, historiske steder, haver og meget andet. Jeg kan ikke rose jer begge nok, så jeg vil slutte med at sige jer tak for en uforglemmelig tur i Spaniens skønne områder. Ser frem til næste rejse.

Med venlig hilsen
Gerda
Kulturrejse til Barcelona og Catalonien

"Alt klappede - hoteller og restauranter var lige i øjet"


Tak for en super spændende og veltilrettelagt rejse til det Vestlige Andalusien. Du gør et kæmpe forarbejde, men alt klappede bare, og hoteller og restauranter var lige i øjet med det lækreste mad de skønneste steder. En fornøjelse at deltage i så veltilrettelagt en rejse.

På denne tur og turen for to år siden til Madrid og Bilbao, synes jeg virkelig jeg får oplevet dejlige, smukke og spændende områder af Spanien. Ligesom sidste gang krydret med spændende besøg – i år på vingården og skinkestedet og de smukkeste naturområder.

Herligt at du deler ud af din store viden om Spaniens historie, politik, kunst og kultur – det er virkelig med til at give et helstøbt billede af Spanien.

Mange hilsener,
Annette
Kulturrejsen til Det Vestlige Andalusien

"En super god tur"

Det var en super god tur. Maden var fantastisk. Holdet var også godt, der var ingen, der skilte sig ud. Håber vi ses en anden gang. J  

Kærlig hilsen,
Karen-Birgit & Annelise Kamsgaard
Kulturrejsen til Andalusien

"En fantastisk rejse"

Kære Kasper

1000 tak for listen med restauranter og tak for en fantastisk rejse med alt hvad man kunne ønske sig.

Venlig hilsen
Vibeke M
Kulturrejsen til Barcelona & Catalonien

"En dejlig rejse fyldt med spændende oplevelser"

Tak for sidst. Det var en dejlig rejse fyldt med spændende oplevelser.

Gerd
Kultur og haverejsen til Madrid, Toledo og Segovia

"Fuldstændigt betagende oplevelse"

Tak for en fin rejse. For mig var det et dejligt gensyn med Granada og Cordoba suppleret med flere nye oplevelser, bl.a. de fredfyldte haver i Palacia Viana. Det var en fuldstændigt betagende oplevelse at komme ind i mezquitaen til tonerne af orgelmusik, og den føltes ikke overfyldt af turister. I det hele taget var det en god tid at rejse på i en behagelig temperatur og uden det helt store turisthalløj. Maden var et kapitel for sig – en stor nydelse alle steder.

Mange venlige hilsner
Agnete
Kulturrejsen til Andalusien

"En på alle måder fin og dejlig tur"


Tak for sidst. Det var på alle måder en fin og dejlig tur, som viste os Barcelona og omegn på bedste måde og både haver og kunstnere og ikke mindst Sagrada Famillia her gjort et uudslettelig indtryk. Tak også for den rolige måde turen ledes på, vi bliver ikke stressede og det at have en ekspert guide som Kasper.

På forhåbentlig gensyn.
Mange hilsner Inger P.
Kulturrejsen til Barcelona og Catalonien

"Super spisesteder, vin og tapas"

Tak for en fantastisk tur.
Så veltilrettelagt, super spisesteder, vin og tapas og meget spændende udflugter.
Du fortalte godt om livet i Spanien undervejs.
Og så blev det en meget hyggelig tur med dejlige mennesker.

Henrik og Lisbet
Have- og Kulturrejse til Andalusien

"Alt klappede"

Marianne og jeg takker for en fantastisk rejse til Normandiet.  Det var en rigtig god kombination af haverne, det historisk/kulturelle indslag og det kulinariske.

Alt klappede. Hotellet i Honfleur  var helt i den ”specielle overklasse”.  Deltagerne var alle dejlige mennesker.

Vi ser frem til nye oplevelser med jer.

Mange hilsener fra
Marianne og Jørgen
Haverejsen til Normandiet

"En virkelig dejlig rejseoplevelse"

Kirsten og jeg siger endnu en gang tak for en virkelig dejlig rejseoplevelse! Jeg har været inde på Jeres hjemmeside og set de mange rosende kommentarer, som vi kun fuldt og helt kan tilslutte os.

Kirsten og Flemming
Kultur- og Haverejsen til Vestandalusien

"En spændende rejse"

Mange tak for en spændende og veltilrettelagt rejse til Barcelona og Catalonien.

Mange hilsener
Poul Erik & Lene Spliid
Kulturrejsen til Barcelona og Catalonien

"Masser af oplevelser"

Det blev en flot, flot tur med masser af oplevelser, inspiration, lækker mad og søde mennesker. Vi er kommet tilbage med masser af energi og nye ideer

Med venlig hilsen
Torry og Birthe
Haverejsen til Normandiet

"En oplevelsesrig rejse"


Tak for en i enhver henseende velplanlagt, velgennemført og oplevelsesrig rejse til Granada, Córdoba og Malaga.

Mange hilsner,
Hans
Kulturrejsen til Andalusien

"En dejlig haverejse"

Tak for sidst det var en dejlig haverejse, og ikke mindst vejret dernede. Vi nød de dejlige hoteller den spanske mad og kaspers viden om spanien. Alt i alt så vidste vi der var et stramt program og vi har nydt turen meget. Og givet os appetit til at tage derned igen.

Mange hilsner
Anette og Niels
Kulturrejsen til Barcelona og Catalonien

"Tak for en fin tur"

Endnu engang tak for en fin tur. Hvis du tænker på at lave en tur med Madrid og Sevilla ville jeg være meget interesseret.

Med venlig hilsen,
Ellen L

Kulturrejsen til Andalusien

"Vi nød det hele rejsen igennem"

Tak for en dejlig tur til Andalusien. Arne og jeg nød det hele rejsen igennem. Dejlige oplevelser med Alhambra, Mezquitaen og de mange spændende haver i Cordoba. Gode hoteller og lækker mad, det har været så godt det hele.

Mvh,
Lizzi S. H.

Kulturrejsen til Andalusien

"En god og veltilrettelagt tur"

Tak for en god og veltilrettelagt tur. Fin balance mellem haver og kultur. En særlig tak til Kasper for hans gode og meget oplysende oplæg til alt hvad vi så. Også tak for den ekstra tid han brugte på mit hvidløgsproblem. Dejligt med billederne, et godt supplement til mine egne og postkort.

Mange venlige hilsner
Hanne
Kulturrejsen til Barcelona og Catalonien

"En dejlig ferieoplevelse"

Lene og jeg takker for en dejlig ferieoplevelse.

Med venlig hilsen
Poul Erik
Kulturrejsen til Madrid & Nordspanien

"En pragtfuld tur"

Tusind tak for en pragtfuld tur med et virkelig godt program, god guidening – og masser af dejlig mad. Specielt Guggenheim i Bilbao var en vild oplevelse. Og tak for besværet med at klage til Norwegian. Det var da hurtig ekspedition – og et flot resultat.

Med venlig hilsen
Karen
Kulturrejsen til Madrid & Nordspanien

"En fantastisk rejse"

TAK for en fantastisk rejse, vi nød virkelig det hele. Det var i et behageligt tempo, fine hoteller, dejlig mad og en god chauffør.

De bedste hilsener
Flemming & Bente
Haverejsen til Normandiet

"En dejlig tur til Normandiet"

Vi siger også mange tak for sidst !! Det var en dejlig tur til Normandiet, og vejret var for det meste fint.

De bedste hilsener
Peter og Jane
Haverejsen til Normandiet

"En super spændende, veltilrettelagt og hyggelig tur"

Bare en lille hilsen for at sige dig mange tak for en super spændende, veltilrettelagt og hyggelig tur. Vi fik bare set så meget spændende på turen fra skønne byer, kirker til smukke landskaber til vingårde og lækker mad. Alt sammen krydret med din store viden om Spaniens historie og politik og kultur. Den perfekte cocktail. Vi var derudover heldige med vejret og en hyggelig, lille gruppe. En dejlig måde at forlænge sommeren  på og samtidig blive inspireret og blive klogere.

Mange hilsener,
Annette
Kulturrejsen fra Barcelona til Valencia

"Alt var vellykket"

Vi var meget tilfredse med alt:  hotellerne , den lækre mad og vin og din behagelige måde at være rejseleder på. Vi kan godt forstå , at deltagerne var gengangere , for alt var vellykket. Vi håber også at komme afsted med dig igen. Der er mange fristende steder, der venter.

De bedte hilsener,
Inge & Hans Henrik
Kulturrejsen fra Barcelona til Valencia

"Seks dejlige dage"

Sikke dejlige seks dage på tur med dig. Turen var fyldt med gode oplevelser med kultur, lækre spanske måltider og gode hoteller. Du gør det bragende godt. Er opmærksom på dine gæster og en meget dygtig formidler, storyteller. Man "læner sig bare tilbage" og nyder at slappe af og tage imod alle de gode oplevelser.  Det borger også  for kvalitet at så mange deltagere havde rejst med dig tidligere- jeg rejser også gerne igen med på dine ture og glæder mig til at se info om dine rejser i 2020 og 2021.

De bedste hilsener,
Merete
Kulturrejsen fra Barcelona til Valencia

"En rigtig dejlig tur til Granada og Cordoba"

Vi siger mange tak for en rigtig dejlig tur til Granada og Cordoba: meget velplanlagt - og gennemført i behageligt tempo og i god stemning.

De bedste hilsener,
Erik og Bodil
Kultur- og Haverejsen til Østandalusien

"Spændende, både haver og seværdigheder"

Mange tak for en rigtig god tur til Granada/Cordoba. Det var spændende, både haver og seværdigheder.  
Vi fik set meget, spist meget og gået meget. Dejligt at det meste var i gå-afstand, så vi fik set de hyggelige, gamle bydele – og dejligt med små kaffe- og sherrypauser.

Jeg vil holde øje med jeres fremtidige rejser, da en haverejse til England og en tur til Barcelona er på ønskelisten.

Evy
Kultur- og Haverejsen til Østandalusien

rejsegarantifonden
Iata