Andalusien
Haverejser til Spanien
Haverejse til Loire

Haverejser

Haverejser til en række af Europas bedste haver

Vi tilbyder kvalitetsrejser baseret på grundig research med brug af 4-stjernede kvalitetshoteller og lokale restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser. Haverejserne indeholder haver på højeste niveau, skabt af havearkitekter, gartnere og havepersonligheder.

Oplev en række af Europas bedste haver på vores Haverejser. På vores Have- og Kulturrejser blandes haver i særklasse med kulturelle oplevelser på muséer, historiske bygninger og vingårde.

Jardin Castillon
Jardin Castillon er en af de flotteste haver i Normandiet

Haverejserne til Normandiet dækker en perlerække af haver, herunder Jardin Plume, Vesterival, Bois de Moutiers, Jardín Pays d'Auge og Jardin Castillon. På vores Haverejse og Kulturrejse til Madrid, Segovia og Toledo har man mulighed for at opleve den anerkendte havearkitekt Miguel Urquijo, der har haft flere haver i det engelske haveblad Gardens Illustrated. Vi ser hans arbejde i Den Botaniske Have i Madrid og i en have nord for Ávila besøger desuden Greco-museet i Toledo, El Prado i Madrid og den charmerende kongeby San Ildefonso de La Granja.

Haverejser til Frankrig

Haverejser til Normandiet

i 2018 og 2019 har vi arrangeret i alt tre haverejser til Normandiet. Rejserne er gået til nogle af de bedste haver.

Kulturrejse til Andalusien
På vores haverejser til Frankrig besøger vi nogle af landets bedste haver - her Bois de Moutiers i Normandiet

Haverejser til Loire

Som noget nyt arrangerer vi i 2020 en have-, og vinrejse til Loire. Rejsen vil foregå i september 2020, og dagsprogrammet vil være at finde på denne side i oktober/november i år.

Kulturrejse til Andalusien
Villandry i Loiredalen


Haverejser til Portugal

Have- og kulturrejse til Porto, Coimbra og Lissabon

Som noget nyt arrangerer vi i 2020 en kombineret kultur- og haverejse til Portugal. Undervejs besøges byerne Porto, Lissabon og Coimbra samt Sintra og Cabo da Roca. Rejsen foregår i oktober 2020, og dagsprogrammet for rejsen vil være klar når vi kan få flybilletter til rejsen i november 2019.

Lissabon
Lissabon ligger smukt ved Atlanterhavet og fra byens mange udsigtspunkter er der udsigt til vand og by

 

Haverejser til Spanien, Portugal & Frankrig i 2020

Østandalusien
Kultur- og Haverejse 17/5 - 22/5 2020
Rejsen er fuldtegnet - det er muligt at komme på en venteliste
På rejsen til Østandalusien besøger vi Granada, Baena, Córdoba og Málaga. Oplev Granadas Alhambra, Córdobas Mezquita, De Kongelige haver samt Palacio Viana med 9 haveanlæg. I Baena besøger vi en af verdens bedste olivengårde, hvor vi får serveret en overdådig frokost
Loiredalen

Loiredalen

Have- og Kulturrejse i september 2020
Dagsprogrammet kommer i efteråret 2019
Have- og kulturrejse til Loiredalen i Frankrig med haver, slotte og fransk gastronomi & vin. Vi bor undervejs i to charmerende franske byer. Dagsprogrammet foreligger på denne side i november 2019. .
Porto, Lissabon og Coimbra

Porto, Lissabon & Coimbra

Kultur- og haverejse i oktober 2020
Dagsprogrammet kommer i efteråret 2019
Kultur-, gastronomi- og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra. Oplev Portugals vigtigste byer, smuk natur, haver og meget mere. Dagsprogrammet foreligger på denne side i november 2019.

Haverejserne til Spanien og Frankrig i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, have- og gastronomirejse til Madrid, Segovia og Toledo med vægt på kultur, arkitektur, gode museer og haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Vi bor på tre fremragende hoteller undervejs.
Normandiet rejse i 2019
Haverejse 5/9 - 10/9 2019
Rejsen er afsluttet
Haverejse til Normandiet med besøg i en række af Nordfrankrigs berømte haver. Oplev haver som Bois de Moutiers, Jardin Plume og Monets have samt charmerende middelalderbyer og lokal gastronomi & vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex