Haverejser til Frankrig
Chedigny
Chaumont-sur-Loire

Haverejser

Haverejser til en række af Europas bedste haver

Vi tilbyder kvalitetsrejser baseret på grundig research med brug af 4-stjernede kvalitetshoteller og lokale restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser. Haverejserne indeholder haver på højeste niveau, skabt af havearkitekter, gartnere og havepersonligheder. Oplev en række af Europas bedste haver på vores Haverejser. På vores Have- og Kulturrejser blandes haver i særklasse med kulturelle oplevelser på muséer, historiske bygninger og vingårde.

Haverejser til Frankrig, Portugal & Spanien

Metropolrejser har siden 2012 arrangeret haverejser til Spanien, og arrangerer nu også haverejser til Frankrig og Portugal. Som noget nyt arrangerer vi til efteråret en have-, og vinrejse til Loire (læs mere ved at klikke nedenfor), hvor det er muligt at opleve en perlerække af haver og slotte, herunder Villandry, Chenonceau, Cheverny, Plessis Sasnières, Petit Trianon og Grand Trianon. En anden nyhed er en have- og kulturrejse til Portugal (læs mere ved at klikke nedenfor) i oktober til Lissabon, Porto og Coímbra.

Billeder fra haverejserne

Haverejse til SpanienHaverejse til MadridHaverejse til PortugalPetit Trianon ved ParisPortugal haverejse

Haverejser i 2021

Haverejse til Loiredalen
FLYTTET TIL 31/8 - 5/9 2021
Rejsen er fuldtegnet
Vores Haverejse til Loiredalen blander kendte og mindre kendte haver i det smukke område langs floden Loire. Oplev haver og slotte som Vilandry, Cheverny og Chenonceau, Plessis-Sasnieres, Château Maintenon og Petit & Grand Trianon ved Versailles.
Østandalusien
FLYTTET TIL 19/9 - 24/9 2021
Ét ledigt dobbeltværelse
På rejsen til Østandalusien besøger vi Granada, Baena, Córdoba og Málaga. Oplev Granadas Alhambra, Córdobas Mezquita, De Kongelige haver samt Palacio Viana med 9 haveanlæg. I Baena besøger vi en af verdens bedste olivengårde, hvor vi får serveret en overdådig frokost
Porto, Lissabon og Coimbra
FLYTTET TIL 8/10 - 13/10 2021
Rejsen er fuldtegnet
Kultur-, og haverejse til Porto, Lissabon og Coimbra med storbyerne Lissabon og Porto og mindre, charmerende byer som Sintra, Cascais, Batalha og hele 7 seværdigheder på Unescos Verdensarvsliste. Vi bor tre nætter i Lissabon og to nætter i Porto på 4* hoteller.
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT