Haverejser til Madrid
Haverejser til Spanien
Haverejse til Normandiet

Haverejser

Haverejser til en række af Europas bedste haver

Vi tilbyder kvalitetsrejser baseret på grundig research med brug af 4-stjernede kvalitetshoteller og lokale restauranter, der byder på gastronomiske oplevelser. Haverejserne indeholder haver på højeste niveau, skabt af havearkitekter, gartnere og havepersonligheder.

Oplev en række af Europas bedste haver på vores Haverejser. På vores Have- og Kulturrejser blandes haver i særklasse med kulturelle oplevelser på muséer, historiske bygninger og vingårde.

Haverejserne til Normandiet dækker en perlerække af haver, herunder Jardin Plume, Vesterival, Bois de Moutiers, Jardín Pays d'Auge og Jardin Castillon. På vores Haverejse og Kulturrejse til Madrid, Segovia og Toledo har man mulighed for at opleve den anerkendte havearkitekt Miguel Urquijo, der har haft flere haver i det engelske haveblad Gardens Illustrated. Vi ser hans arbejde i Den Botaniske Have i Madrid og i en have nord for Ávila besøger desuden Greco-museet i Toledo, El Prado i Madrid og den charmerende kongeby San Ildefonso de La Granja.

Haverejserne til Spanien og Frankrig i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, have- og gastronomirejse til Madrid, Segovia og Toledo med vægt på kultur, arkitektur, gode museer og haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Vi bor på tre fremragende hoteller undervejs.
Normandiet rejse i 2019
Haverejse 5/9 - 10/9 2019
Fuldtegnet
Haverejse til Normandiet med besøg i en række af Nordfrankrigs berømte haver. Oplev haver som Bois de Moutiers, Jardin Plume og Monets have samt charmerende middelalderbyer og lokal gastronomi & vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex