Loiredalen haverejse

Kultur- og haverejse til Portugal

Grupperejse til Lissabon, Porto og Coimbra samt en række mindre byer

Kultur- og Haverejsen til Portugal i oktober indeholder en bred vifte af oplevelser: fra Sintras haver, paladser og frodige natur til Dourofloden vinmarker, Portos historiske centrum, et portvinshus og barokhaven Palacio de Mateus

Kultur- og Haverejsen til Lissabon, Porto og Coimbra indeholder hele 5 seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi skal således opleve nogle af Portugals absolutte højdepunkter og samtidig nyde portugisisk gastronomi og vin undervejs.

Rejsen starter i Porto, hvor vi oplever det historiske bycentrum, et Portvinshus, Dourofloden og en flot have: Casa de Mateus med en spændende barokhave i byen Vila Real. I Lissabon skal vi se Jeronimus-klosteret, Belemkvarteret, Sintras paladser og haver, udsigtspunktet Cabo da Roca og den charmerende kystby Cascais. I byen Batalha besøger vi Monasterio de Santa Maria, der markerer sejren over en langt større spansk og fransk hær med guddommelig hjælp.

Ved Douro spiser vi frokost på en spændende restaurant med udsigt til terrasser med vin og frugttræer langs floden og i Porto nyder vi gode middage i Portos centrum. I Porto overnatter vi på det charmerende Hotel Acta the Avenue 4*, og I Lissabon bor vi på det dejlige LX Boutique Hotel 4*, der som ligger centralt i byen og tæt ved Tajofloden. Vi transporteres rundt i komfortable, moderne busser på hele rejsen.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter
LissabonMateus havenSintra og Cabo da RocaPortoBro Porto
Detaljer og priser for Kultur- og Haverejsen til Portugal

Datoer

Kultur- og Haverejsen til Lissabon, Porto og Coimbra finder sted 3/10 - 8/10 2022
Der er enkelte ledige pladser på rejsen

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 12.800 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 14.200 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til alle de nævnte haver og museer er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden
Iata