Loiredalen haverejse

Kultur- og haverejse til Portugal

Grupperejse til Lissabon, Porto og Coimbra samt en række mindre byer

Kultur- og Haverejsen til Portugal i oktober indeholder en bred vifte af oplevelser: fra Sintras haver, paladser og frodige natur til Dourofloden vinmarker, Portos historiske centrum, barokhaven Palacio de Mateus og det moderne kunstmuseum Serralves

Kultur- og Haverejsen til Lissabon, Porto og Coimbra indeholder hele syv seværdigheder på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi skal således opleve nogle af Portugals absolutte højdepunkter og samtidig nyde portugisisk gastronomi og vin på højt niveau.

Rejsen starter i Lissabon, hvor vi oplever Jeronimus-klostret, Belemkvarteret, Sintras paladser og haver, udsigtspunktet Cabo da Roca og den charmerende kystby Cascais. I byen Batalha besøger vi Monasterio de Santa Maria, der blev opført af korsridderne. Coimbras Universitet er et af verdens ældste og er berømt for sit bibliotek, der er helt særegent og tæller en samling på mere end 200.000 historiske bøger. I Porto oplever vi det historiske bycentrum, Dourofloden og to meget forskellige haver: Casa de Mateus med en spændende barokhave i byen Vila Real og Serralves-museet med en smuk have og skulpturpark.

Ved Douro spiser vi frokost på en spændende restaurant med udsigt til terrasser med vin og frugttræer langs floden og i Porto nyder vi en middag højt over floden i Vila de Gaia. I Lissabon bor vi på det Hilton Fontana Park 4* og i Porto på Hotel Acta the Avenue 4* og vi transporteres rundt i komfortable, moderne busser på hele rejsen.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter
PortoLissabonLissabonBarokhaven Palacio de MateusSerravles museetSerravles museetPorto Solnedgang
Detaljer og priser for Kultur- og Haverejsen til Portugal

Datoer

Kultur- og Haverejsen til Lissabon, Porto og Coimbra finder sted 8/10 - 13/10 2021
NB! Rejsen er fuldtegnet - mulighed for at komme på venteliste

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 12.950 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 14.950 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til alle de nævnte haver og museer er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT