Lissabon

Afbestillingsbetingelser

Betingelser ved aflysning af en rejse pga. Covid-19

Metropolrejser et registreret dansk rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden under registreringsnummer 3365. Firmaet er registreret under Metropol Travels ApS med momsnummer 42411019.

Afbestillingsbetingelser - Covid-19

Vi følger udviklingen med Coronavirus tæt. Vi har fuldt fokus på vores gæsters sikkerhed og følger myndighedernes anbefalinger og Det Danske Udenrigsministeriums rejsevejledninger.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til destinationen to uger før afrejse, vil rejsen ikke kunne gennemføres. I tilfælde af, at rejsen bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger to uger før afrejsen, vil man kunne få det fulde beløb for rejsen refunderet eller evt. tilmelde sig en senere rejse

Læs mere på https://um.dk/da/

Aflysninger/udsættelser af rejser pga. Covid-19
Det Danske Udenrigsministerium arbejder med fire kategorier og 4 farver: grøn, gul, orange og rød.

  • Hvis et område er i den røde kategori, betyder det, at udenrigsministeriet ”fraråder alle rejser” pga. meget høj sikkerhedsrisiko på destinationen.
  • Hvis et område er i den orange kategori, betyder det, at udenrigsministeriet ”fraråder alle ikke-nødvendige rejser” pga. meget høj sikkerhedsrisiko på destinationen.
  • Hvis et område er i den gule kategori skriver udenrigsministeriet ”vær ekstra forsigtig” og beder en  holde sig orienteret.
  • Hvis et område er i den grønne kategori, betyder det ”vær opmærksom”, og at man skal bruge sin sunde fornuft på rejsen

Hvis Udenrigsministeriet har destinationen i den røde eller orange kategori (dermed fraråder rejsen) i perioden mellem to uger før afrejse og indtil afrejsen, vil rejsen ikke kunne gennemføres.

I tilfælde af, at rejsen bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets Rejsevejledninger to uger før afrejsen, vil det fulde beløb for rejsen refunderes eller man kan evt. booke en senere rejse.

Hvis Udenrigsministeriets Rejsevedledninger ikke fraråder rejser til en af vores destinationer, gælder vores generelle afbestillingsbetingelser*

Generelle afbestillingsregler

Læs mere om vores generelle afbestillingsbetingelser her:

rejsegarantifonden