Barcelona

Grupperejser til Barcelona & Catalonien

Oplev storbyen Barcelona og spændende haver og vingårde i Catalonien

Grupperejsen til Barcelona og Catalonien kombinerer gode hoteller, dejlig mad, kulturoplevelser og flotte haver

På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det i den grad vist sig, at kombinationen haver – arkitektur - natur – kultur – hoteller i særklasse - og god spansk mad og vin er en yderst populær cocktail.

Hotellerne på rejsen er et kapitel for sig. De første to nætter overnattes der i Aiguablava på Parador Aiguablava, som, placeret på et klippefremspring højt over Middelhavet , er et af de allerbedste ho teller i det nordlige Spanien. Efter opholdet ved kysten tilbringes tre nætter mget centralt i Barcelona på det fire- stjernede Hotel Catalonia Ramblas.

Rejsen indeholder bl.a. følgende oplevelser: Nord for Barcelona, langs Spaniens smukkeste kyststrækning, besøges en af Nordspaniens allerbedste haver: Cap Roig , der har udsigt til Middelhav et, og desuden besøger vi Dali-museet i Figureres og de maleriske middelalderbyer Girona og Pals. I Barcelona besøges Den Botaniske Have , Antoni Gaudís Sagrada Familia og haveanlægget Park Güell, og derudover den gotiske bydel (Barri Gòtic), hvor vi bl .a. besøger Havets Katedral. Som noget nyt skal vi se den smukke rosenhave Cervantes.

Tidspunkte t for rejsen er valgt med omhu: i slutningen af april vinder foråret for alvor frem og klimaet er yderst behageligt.

Rejsen arrangeres af Metropolrejser i samarbejde med Gardening DK, og cand. mag Kasper Christiansen, som har autorisation til at guide i Barcelonas kirker og museer, er guide under hele opholdet i Spanien.

Datoer

I øjeblikket har vi ingen rejser til Barcelona og Catalonien. Se dagsprogrammet for rejsen i 2018 nedenfor.

Download dagsprogrammet

Kulturrejsen til Vestandalusien

Rejsen er afsluttet

Vi har ingen aktuelle rejser til Barcelona og Catalonien
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex