Valencia

Drømmerejse til Østspanien

Kulturrejse med vin og gastronomi i det østlige Spanien

Charmerende spanske byer, lokal gastronomi, dejlige hoteller og seværdigheder og vinhuse i verdensklasse er nogle af ingredienserne på denne Drømmerejse i det østlige Spanien

Vi har sammensat en rejse, der inkluderer Østspaniens vigtigste seværdigheder: undervejs oplever vi blandt andet Sagrada Familia-kirken, Park Güell-parken, Calatravas arkitektur, Valencias Llotja og San Nicolás-kirken.

I vinområdet Penedes besøger vi cavahuset Llopart, et af Spaniens ældste vinhuse med en historie der rækker tilbage til 1385. I vinområdet Priorat besøger vi Torres, der laver to af det anerkendte vinhus’ allerbedste vine i netop Priorat. Vinhuset har en eventyrlig beliggenhed med udsigt til pinjetræer og Montsantbjerget.

Vi overnatter på tre dejlige hoteller på rejsen: H10 Art Gallery 4* på den stille gade Enric Granados i Barcelonas Eixample-kvarter, Hotel AC 4* centralt i Tarragona og det charmerende designhotel Vincci Lys 4* i Valencias bykerne tæt på katedralen.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter

Barcelona Barcelona BarcelonaBarcelona BarcelonaBarcelona Barcelona Barcelona Barcelona

 

Detaljer og priser for Drømmerejsen til Østspanien

Dato og pris

Rejsen varer 6 dage og finder sted fra den 19. september til den 24. september 2019. Prisen er 12.600 kr./person i delt dobbeltværelse og 14.600 kr. i enkeltværelse.

Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. kvalitetsvin og andre drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til de nævnte museer og kirker og vinbesøg og vinsmagninger er med i prisen.

Se dagsprogrammet

Fra Barcelona til Valencia

Rejsen er afsluttet

Vi har ingen aktuelle rejser fra Barcelona til Valencia
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex