Valencia

Drømmerejse til Østspanien

Kulturrejse med vin og gastronomi i det østlige Spanien

Charmerende spanske byer, lokal gastronomi, dejlige hoteller og seværdigheder og vinhuse i verdensklasse er nogle af ingredienserne på denne Drømmerejse i det østlige Spanien

Vi har sammensat en rejse, der inkluderer Østspaniens vigtigste seværdigheder: undervejs oplever vi blandt andet Sagrada Familia-kirken, Park Güell-parken, Calatravas arkitektur, Valencias Llotja og San Nicolás-kirken.

I vinområdet Penedes besøger vi cavahuset Llopart, et af Spaniens ældste vinhuse med en historie der rækker tilbage til 1385. I vinområdet Priorat besøger vi Torres, der laver to af det anerkendte vinhus’ allerbedste vine i netop Priorat. Vinhuset har en eventyrlig beliggenhed med udsigt til pinjetræer og Montsantbjerget.

Vi overnatter på tre dejlige hoteller på rejsen: H10 Art Gallery 4* på den stille gade Enric Granados i Barcelonas Eixample-kvarter, Hotel AC 4* centralt i Tarragona og det charmerende designhotel Vincci Lys 4* i Valencias bykerne tæt på katedralen.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter

Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona BarcelonaBarcelona Barcelona Barcelona Barcelona Barcelona

 

Detaljer og priser for Drømmerejsen til Østspanien

Dato og pris

Rejsen varer 6 dage og finder sted fra den 19. september til den 24. september 2019. Prisen er 12.600 kr./person i delt dobbeltværelse og 14.600 kr. i enkeltværelse.

Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. kvalitetsvin og andre drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til de nævnte museer og kirker og vinbesøg og vinsmagninger er med i prisen.

Se dagsprogrammet

Fra Barcelona til Valencia

Bestil rejsen

Bestil en rejse
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex