Mallorca

Kulturrejse til Mallorca

Oplev Mallorcas smukke natur, kunst og arkitektur

Grupperejsen til Mallorca byder på både Miró-museet, en flot have og smuk natur. Undervejs bor vi på to gode hoteller i Palma og på den østlige del af øen

Kulturrejsen til Mallorcai april 2017 kombinerer arkitektur, kunst, natur, have og kultur samt to kvalitetshoteller og god spansk mad og vin. Undervejs er der mulighed for at opleve såvel hovedstaden Palma såvel som østkysten og nordkysten.

Forårsrejsen til Mallorca i april 2017 byder blandt andet på smukke bjerglandsbyer på Mallorcas nordkyst, spændende museer og monumenter i Palma og charmerende havnebyer og strande på den sydøstlige del af øen. I Palma besøges kongepaladset Palacios Reales de la Almudaina, den imponerende katedral La Seu, det jødiske kvarter og Miró-museet.

På rejsen bor vi på to spændende hoteller: på den sydøstlige del af øen bor vi på et dejligt landhotel, Ca’n Bonico, en gammel herregård, der er flot istandsat, og i Palma bor vi i det historiske centrum på Hotel HM Jaume III, et komfortabelt og moderne hotel, tæt på katedralen, gode restauranter og butikker.

Rejsen arrangeres af Metropolrejser i samarbejde med Gardening DK, og cand. mag Kasper Christiansen, som har autorisation til at guide i Mallorcas kirker og museer, er guide under hele opholdet i Spanien.

Detaljer og priser for rejsen til Mallorca

Datoer for rejsen

I øjeblikket har vi ingen rejser til Mallorca. Se dagsprogrammet for rejsen i 2017 nedenfor.

Se dagsprogrammet

Kulturrejse til Barcelona og Catalonien
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex