Loiredalen haverejse

Haverejse til Loiredalen

Besøg de vigtigste haver og slotte i Loiredalen

Loiredalen har mere end 300 slotte og haver. På Haverejsen til Loiredalen i September har vi samlet et udvalg af både kendte og mindre kendte haver med stor variation

Rejsen starter i den lille, charmerende by Maintenon, som er opkaldt efter et slot med tæt forbindelse til det franske kongehus - det blev købt af Solkongens elskerinde og Louis XIV ønskede at bygge en akvædukt her, der ledte vand til Versailles. Vi besøger blomsterfestivallen i Chaumont‐sur‐Loire, og de imponerende haver ved Château Chenonceau og Château Villandry.

Den italienske renæssance kom til Loiredalen i 1500-tallet med kong Frans I, der hyrede Leonardo da Vinci som hofmaler og arkitekt. På kongeslottet Château Royale d’Amboise ser vi den berømte italieners grav, mens vi i Plessis‐Sasnieres ser en have inspireret af engelsk havedesign. Rejsen slutter med to formidable slotte og haver i Versailles’ 'baghave': Grand Trianon og Petit Trianon.

Rejsen lægger ligeledes vægt på fransk gastronomi - og selvfølgelig skal vi undervejs smage de fremragende hvidvine fra Loireområdet. Vi bor på to gode hoteller undervejs: Hotel Castel Maintenon 4*, og Hotel Hilton Garden Inn Tours 4*.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter

Jardin MaintenonVillandry TaksVillandry klippede formerVersailles kunstPlessis SasnieresVersailles petit trianonMaintenon slot

Detaljer og priser for Kultur- og Haverejsen til Loiredalen

Datoer

Kultur- og Haverejsen til Loiredalen finder sted 4/9 - 9/9 2022
Ét ledigt værelse

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 13.450 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 14.950 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til alle nævnte haver og museer er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden