Loiredalen haverejse

Haverejse til Loiredalen

Besøg de vigtigste haver og slotte i Loiredalen

Loiredalen har mere end 300 slotte og haver. På Haverejsen til Loiredalen i September 2020 har vi samlet et udvalg af både kendte og mindre kendte haver med stor variation

Rejsen starter i den lille, charmerende by Maintenon, hvor vi skal opleve slot og have med tæt forbindelse til det franske kongehus. Slottet blev købt af Solkongens elskerinde og Louis XIV ønskede at bygge en akvædukt her, der ledte vand til Versailles. I Chartres besøger vi en af Frankrigs smukkeste katedraler og herefter besøger vi blomsterfestival i Chaumont‐sur‐Loire. Over de næste dage besøger de imponerende haver ved Château Chenonceau, Château Villandry og Château Cheverny.

Den italienske renæssance kom til Loiredalen i 1500-tallet med kong Frans I, der hyrede Leonardo da Vinci som hofmaler og arkitekt - på kongeslottet Château Royale d’Amboise ser vi den berømte italieners grav, mens vi i Plessis‐Sasnieres ser en have inspireret af engelsk havedesign. Rejsen slutter med to formidable slotte og haver i Versailles’ ”baghave”: Grand Trianon og Petit Trianon.

Rejsen lægger ligeledes vægt på fransk gastronomi - og selvfølgelig skal vi undervejs smage de fremragende hvidvine fra Loireområdet. Vi bor på to gode hoteller undervejs: Hotel Castel Maintenon 4*, og Hotel L’univers Tours 4*.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter

VillandryChateauJardinSlottet ved ChenonceauMaintenon slotPetit TrianonMarie AntoinetteMaintenon slot

 

Detaljer og priser for Haverejsen til Loiredalen

Datoer

Haverejsen til Loiredalen finder sted 1/9 - 6/9 2020.
NB! Rejsen er fuldtegnet - mulighed for at komme på venteliste

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 13.450 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 15.950 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til alle nævnte haver og museer er betalt.

Se dagsprogrammet

Kulturrejse til Barcelona og Catalonien

Bestil rejsen

Bestil Lissabon, Porto og Coimbra 2020
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex