Bilbao

Madrid & Nordspanien

Kultur- og gastronomirejse til Madrid og Nordspanien

På grupperejsen til Madrid og Nordspanien er der mulighed for at opleve Guggenheim-museet i Bilbao, spaniens bedste tapas i San Sebastián og verdenskklassekunst på Prado-museet i Madrid

Kultur‐ og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser: i vinområderne Ribera del Duero og Rioja besøger vi to af landets bedste vinproducenter, i Bilbao og San Sebastian smager vi nogle af Spanien delikate tapas, og i Madrid er der mulighed for både at nyde hovedstadens kunst, gastronomi og lokale markeder.  

Undervejs oplever vi feriebyen San Sebastián, der ligger smukt i Biscayabugten, den historiske by Burgos, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og på højsletten nord for Madrid ser vi kasteller og borge, der vidner om kampene i Middelalderen mellem kristne og maurere.

I Bilbao besøges Guggenheim‐museet, der er et af den moderne arkitekturs hovedværker. Byggeriet, der ligner en kæmpemæssig fisk, har været med til at ændre byen fra en hensunken industriby til en by, der sprudler af liv. Tidspunktet i begyndelsen af september er nøje udvalgt: her daler temperaturerne efter den varme sommerperiode, og høsten af vindruerne er i fuld gang på vingårdene.

Detaljer & priser: Kulturrejsen til Nordspanien

Datoer

Vi har i øjeblikket ingen rejser til Nordspanien

Se dagsprogrammet

Se dagsprogrammet fra rejsen i 2016 her.

Kulturrejse til Barcelona og Catalonien

Rejsen er afsluttet

Vi har ingen aktuelle rejser til Madrid og Nordspanien, men rejsen bliver muligvis gentaget i 2021.
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex