Valencia

Kultur- og haverejse til Madrid, Segovia & Toledo

Grupperejse med fokus på kultur, haver, gastronomi og vin

Vores have- og kulturrejse til Madrid, Toledo & Segovia er pakket med oplevelser og byder blandt andet på enestående haver, arkitektur, natur, gastronomi og vin

Mød den anerkendte spanske havearkitekt Miquel Urquijo, der viser rundt i Madrids botaniske have og præsenter en af de flotte haver, han har designet nord for Madrid.

Oplev Segovias kongeslot og den romerske akvædukt, Toledos historiske bykerne der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, Prado-museet i Madrid, som fejrer 200-års jubilæum, byerne La Granja og Ávila samt et charmerende vinhus.

På rejsen bor vi på tre fremragende hoteller og Spanienekspert, Kasper Christiansen, er rejsearrangør og rejseleder på turen.

Billeder af nogle af rejsens højdepunkter

Madrid Plaza Mayor Madrid Plads Madrid Granja HaveHaveHaveHaveHaveHave HaverejseHaverejseHaverejseHaverejseHaverejseHaverejseHaverejse

 

Detaljer og priser for Kultur og haverejsen til Madrid, Segovia og Toledo

Datoer

Rejsen finder sted fra den 28. maj til den 2. juni 2019

Priser

Rejsens pris er 13.200 kr./person i delt dobbeltværelse og 15.200 kr./person i eneværelse. Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) inkl. drikkevarer er indeholdt i prisen, ligesom entreer til de nævnte museer, kirker og haver er inklusiv.

Se dagsprogrammet

Kulturrejsen til Vestandalusien

Bestil rejsen

Bestil en rejse
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex