Peloponnes

Rejsen til Athen, Ægina og Peloponnes

Forårsrejse til hovedstaden Athen, Øen Ægina og den dejlige halvø Peloponnes

Vi har sammensat en lang række spændende oplevelser på denne forårsrejse til Peloponnes, Ægina og Athen i slutningen af marts 2023. På dette tidspunkt er de første blomster sprunget ud og der er masser af forår i luften. Foråret og varmen kommer tidligt til Peloponnes og Athen, der ligger på samme breddegrad som Sydspanien og Sydportugal og temperaturer på omkring 20 grader er normale i slutningen af marts.

Rejsen kombinerer kultur, historie, gastronomi og to gode hoteller. Vi starter på halvøen Peloponnes - et område der byder på smuk natur, spændende seværdigheder og charmerende byer. Vi skal bo i den hyggelige Nauplio, som ligger ud til Middelhavet på den østlige del af Peloponnes. Byen er en ideel base for vores besøg over de næste dage, hvor vi skal besøge en række af halvøens mest interessante seværdigheder.

Efter Peloponnes besøger vi øen Ægina syd for Athen. Her besøger vi det lille fiskerleje, Perdika, hvor vi får en dejlig frokost og besøger Aphaia-templet, som ligger på et højdedrag midt på øen, hvorfra der er fantastisk udsigt.

Rejsen slutter i Athen, hvor vi foruden Akropolis skal opleve Plaka-kvarteret, Den Græske Agora og det arkitekttegnede kulturcenter SNFCC.

 

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter
Agora AthenEpidaurus teatretAkropolisNauplioPorosÆgina - havnKorinthKorinth
Detaljer og priser for Kulturrejsen til Peloponnes, Ægina & Athen

Datoer

Kulturrejsen til Peloponnes finder sted 20/3 - 25/3 2023
Rejsen er fuldtegnet - mulighed for at komme på venteliste

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 11.950 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 12.950 kr. Alle måltider (morgenmad, frokost og middag) inklusiv drikkevarer er indeholdt i prisen, ligesom alle entreer er betalt.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden