Toscana

Kultur- og haverejse til Toscana

Se haverne La Foce og Ninfa og byerne Siena, Lucca, Montepulciano, Firenze og Rom

Oplev toskansk kultur, kunst, haver, gastronomi og vin på vores nye rejse til Toscana. Undervejs oplever vi haverne La Foce, Ninfa og Palazzo Pfanner, byerne Siena, San Gimignano og Lucca, vinhovedstaden Montepulciano samt Firenze og Rom.

Vi bor første nat i centrum af Rom på et dejligt 4* hotel i gåafstand fra Pantheon. Herefter vil vores base være den charmerende bjergby Raddi in Chianti i hjertet af Toscana, hvor vi overnætter 2 nætter. Vi slutter med at bo på et centralt 4* hotel i Firenze, hvor vi skal opleve en række af Firenzes seværdigheder, herunder de verdensberømte Uffizi-gallerier, der bl.a. indeholder Botticellis hovedværk Foråret (Primavera), og i Firenze vil der også være mulighed for at opleve flere af byens haver, hvorfra der er udsigt over hele Firenze.

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter
Domkirken i FirenzeUfizzi-gallerierneArno flodAlhambraFirenzeVinbutik toscanaToscana hotelLa Foce havevinmark
Detaljer og priser for Kultur- og haverejsen til Toscana

Datoer

Kultur- og haverejsen til Toscana finder sted 20/5 - 25/5 2023
Rejsen er fuldtegnet - der er mulighed for at komme på ventelisten

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 14.650 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 16.650 kr. Alle måltider - morgenmad, frokoster og middage inkl. drikkevarer (øl, vin, vand, m.m.) - er indeholdt i prisen, ligesom alle entreer til museer og haver er inkluderet i prisen.

Se dagsprogrammet


Bestil rejsen

rejsegarantifonden
Iata