Antoni Gaudis arkitektur Barcelona Priorat Alhambra, Granada, Sydspanien Ronda Sydspanien

Kulturrejser til Spanien

Kvalitetsrejser med vægt på kultur & gastronomi

Spanien er et fantastisk rejseland med et usædvenligt bredt udbud til den besøgende: hovedstaden Madrid har både et hyggeligt bycentrum med snæve gader, brede boulevarder, mere end 10.000 restauranter og nogle af Verdens absolut bedste museer. En kort køretur fra Madrid finder fascinerende historiske byer som Segovia, Toledo og Ávila.

Mod nordøst byder Barcelona blandt meget andet på fabelagtig arkitektur, trendy caféer ved Middelhavet som butikker og restauranter. Unden for byen ligger Montserrat-bjerget mod vest, Salvador Dalí museet og Costa Bravas imponerende strande mod nord og vinområderne Penedes og Priorat mod syd.

Andalusien er en historisk smeltedigel, med kulturelementer fra både kristne, maurere og jøder. Granada med Alhambra, Sevilla med katedralen og Columbus' gravmæle og Córdoba med den kæmpemæssige katedral-moské er blandt højdepunkterne. I det Nordlige Spanien er Bilbao og San Sebastián blandt vores favoritter. I Bilbao finder man Guggenheim-museet, mens San Sebastian ligger smukt ved havet og samtidig er kendt for sin gastronomi og vin.

Metropolrejser har gennem mere end 10 år arrangeret kulturrejser over hele Spanien. Vi tilbyder kulturrejser til hele Spanien, og blander nye rejsemål med gentagelser af tidligere rejser. Vores rejser indeholder altid kvalitetshoteller, Gastronomi og lokale produkter af højeste karat samt moderne og komfortable busser med god plads

Kultur- og gastronomirejserne i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, have- og gastronomirejse til Madrid, Segovia og Toledo med vægt på kultur, arkitektur, gode museer og haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Vi bor på tre fremragende hoteller undervejs.
Kulturrejse til Barcelona og Valencia
Kulturrejse med vin og gastronomi 19/9 - 24/9 2019
Åben for tilmeldinger
Kultur-, gastronomi- og vinrejse til Barcelona, Tarragona, Valencia samt Xativa og Bocairent med vinområderne Penedes og Priorat. Rejse med vægt på kultur, arkitektur, gastronomi og vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex