LissabonTours KulturrejseConvento de Cristo, Portugal

Kulturrejser

Kvalitetsrejser med vægt på kultur & gastronomi

Metropolrejser har gennem mere end 10 år arrangeret kulturrejser over hele Spanien, og siden også til Portugal og Frankrig. Metropolrejser arrangerer årligt 3-4 grupperejser. Vi tilbyder kulturrejser til hele Spanien, og blander nye rejsemål med gentagelser af tidligere rejser. Vores rejser indeholder altid kvalitetshoteller, gastronomi og lokale produkter af højeste karat samt moderne og komfortable busser med god plads. Rejserne lægger vægt på gastronomi, kultur, historie, arkitektur og kunst - og på nogle rejser besøger vi desuden haver af høj klasse.

Kulturrejser til Spanien

Spanien er et fantastisk rejseland med et usædvenligt bredt udbud til den besøgende: hovedstaden Madrid har både et hyggeligt bycentrum med snæve gader, brede boulevarder, mere end 10.000 restauranter og nogle af Verdens absolut bedste museer.

En kort køretur fra Madrid finder fascinerende historiske byer som Segovia, Toledo og Ávila. Mod nordøst byder Barcelona blandt meget andet på fabelagtig arkitektur, moderne caféer ved Middelhavet samt butikker og restauranter. Uden for byen ligger Montserrat-bjerget mod vest, Salvador Dalí museet og nord for Barcelona finder man Costa Bravas smukke strande og mod syd ligger vinområderne Penedes og Priorat.

Kulturrejse til Andalusien
På kulturrejsen til Østandalusien i 2021 besøger vi bl.a. den smukke by Córdoba

Andalusien er en historisk smeltedigel, med kulturelementer fra både kristne, maurere og jøder. Granada med Alhambra, Sevilla med katedralen og Columbus' gravmæle og Córdoba med den kæmpemæssige katedral-moské er blandt højdepunkterne. I det Nordlige Spanien er Bilbao og San Sebastián blandt vores favoritter. I Bilbao finder man Guggenheim-museet, mens San Sebastian ligger smukt ved havet og samtidig er kendt for sin gastronomi og vin.

 

Kulturrejser til Portugal

Kultur- og haverejse til Porto, Lissabon & Coimbra

Som noget nyt arrangerer vi også kulturrejser til Portugal. I oktober organiserer vi en kultur- og haverejse til Porto, Lissabon, Coimbra. Læs mere om rejsen ved at klikke på linket nedenfor.


Dom Luis broen krydser, Douro-floden, Porto
Dom Luis broen krydser den smukke Douro-flod i Porto

Kulturrejserne i 2021

Østandalusien
FLYTTET TIL 19/9 - 24/9 2021
Ét ledigt dobbeltværelse
Vi arrangerer denne kultur- og haverejse til Andalusien i 2021. Vi har base i byerne Granada og Córdoba, og besøger desuden Baena og Malaga. Rejsen indeholder bl.a. besøg på Alhambra-paladset, Meqzuitaen samt private patioer i Córdoba.
Porto, Lissabon og Coimbra
FLYTTET TIL 8/10 - 13/10 2021
Rejsen er fuldtegnet
Rejsen byder på hele 7 seværdigheder på Unesco's verdensarvsliste. Oplev de vigtigste monumenter i Lissabon, Porto og Coimbra og besøg charmerende byer som Sintra, Coimbra, Cascais og Batalha. Rejsen indeholder desuden portugisisk gastronomi og vin på højt niveau.
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT