Alhambra, Granada, SydspanienPrioratRonda Sydspanien

Kulturrejser

Kvalitetsrejser med vægt på kultur & gastronomi

Metropolrejser har gennem mere end 10 år arrangeret kulturrejser over hele Spanien, og siden også til Portugal og Frankrig. Metropolrejser arrangerer årligt 3-4 grupperejser.Vi tilbyder kulturrejser til hele Spanien, og blander nye rejsemål med gentagelser af tidligere rejser. Vores rejser indeholder altid kvalitetshoteller, gastronomi og lokale produkter af højeste karat samt moderne og komfortable busser med god plads. Rejserne lægger vægt på gastronomi, kultur, historie, arkitektur og kunst - og på nogle rejser besøger vi desuden haver af høj klasse.

Kulturrejser til Spanien

Spanien er et fantastisk rejseland med et usædvenligt bredt udbud til den besøgende: hovedstaden Madrid har både et hyggeligt bycentrum med snæve gader, brede boulevarder, mere end 10.000 restauranter og nogle af Verdens absolut bedste museer. En kort køretur fra Madrid finder fascinerende historiske byer som Segovia, Toledo og Ávila. Mod nordøst byder Barcelona blandt meget andet på fabelagtig arkitektur, moderne caféer ved Middelhavet samt butikker og restauranter. Uden for byen ligger Montserrat-bjerget mod vest, Salvador Dalí museet og nord for Barcelona finder man Costa Bravas smukke strande og mod syd ligger vinområderne Penedes og Priorat.

Kulturrejse til Andalusien
På kulturrejsen til Østandalusien i 2020 besøger vi bl.a. den smukke by Córdoba

Andalusien er en historisk smeltedigel, med kulturelementer fra både kristne, maurere og jøder. Granada med Alhambra, Sevilla med katedralen og Columbus' gravmæle og Córdoba med den kæmpemæssige katedral-moské er blandt højdepunkterne. I det Nordlige Spanien er Bilbao og San Sebastián blandt vores favoritter. I Bilbao finder man Guggenheim-museet, mens San Sebastian ligger smukt ved havet og samtidig er kendt for sin gastronomi og vin.

 

Kulturrejser til Portugal

Kultur- og haverejse til Porto, Lissabon & Coimbra

Som noget nyt arrangerer vi i 2020 en kultur og haverejse til Porto, Lissabon, Coimbra og Óbidos. Rejsen vil foregå i oktober 2020 og dagsprogrammet vil være klar i oktober/november 2019.

Dom Luis broen krydser, Douro-floden, Porto
Dom Luis broen krydser den smukke Douro-flod i Porto

Kulturrejserne i 2020

Østandalusien
Kultur- og Haverejse 17/5 - 22/5 2020
Rejsen er fuldtegnet - det er muligt at komme på en venteliste
Som en nyhed arrangerer vi i 2020 en kultur- og haverejse til Andalusien. Vi har base i byerne Granada og Córdoba, og besøger desuden Baena og Malaga. Rejsen indeholder bl.a. besøg på Alhambra-paladset, Meqzuitaen samt private patioer i Córdoba.
Porto, Lissabon og Coimbra

Porto, Lissabon & Coimbra

Kultur- og haverejse i oktober 2020
Dagsprogrammet kommer i efteråret 2019
Denne kultur- og haverejse til det nordlige Portugal, starter i Lissabon, forfra vi kører til Coimbra, Óbidos og Porto. Dagsprogrammet foreligger på denne side i november 2019.

Kultur- og gastronomirejser i 2019

Madrid, Segovia & Toledo
Kultur- og haverejse 28/5 - 2/6 2019
Rejsen er afsluttet
Denne forårsrejse til Madrid, Segovia og Toledo lagde vægt på kultur, arkitektur, gode museer og fremragende haver designet af den anerkendte spanske havearkitekt Miguel Urquijo. Undervejs opholdt vi os på tre fremragende hoteller - to af dem historiske Paradores
Kulturrejse til Barcelona og Valencia
Kulturrejse med vin og gastronomi 19/9 - 24/9 2019
Rejsen er afsluttet
Kultur-, gastronomi- og vinrejse til Barcelona, Tarragona, Valencia samt Xativa og Bocairent med vinområderne Penedes og Priorat. Rejse med vægt på kultur, arkitektur, gastronomi og vin.
ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex