Andalusiens kulturskatte og haver

Foredrag om Andalusiens kulturskatte & haver

Få et overblik over de vigtigste seværdigheder og haver i Andalusien

Kasper Christiansen

Foredragsholder Kasper Christiansen er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet og læste overbygningen på studiet på Universitat de Barcelona. Kasper har boet mere end 15 år i Barcelona. Fra 2006 har Kasper holdt talrige foredrag på Folkeuniversitetet i København, Odense, Aalborg og Aarhus samt private foredrag for private grupper og firmaer.

Siden 2011 har han haft sit eget rejsebureau og har arrangeret rejser for en lang række firmaer, gymnasier og private grupper. Kasper har desuden udgivet flere artikler om Barcelona, er certificeret lokalguide og taler flydende spansk og behersker catalansk i både skrift og tale.

Andalusien havde for omkring tusinde år siden nogle af de mest avancerede bysamfund i verden. Córdoba havde således gadelygter i gaderne, var belagt med brosten og opførte en række arkitektoniske mesterværker, der lå flere niveauer over bygninger opført i samtidens Nordeuropa. Córdoba var desuden en af tidens største byer med op mod 500.000 indbyggere. Senere blev Granada hovedstaden i Al-Andalus, og arkitektoniske hovedværker som Alhambra og Generalife kan stadig beundres i dag.

I foredraget ser vi nærmere på Andalusiens Kulturskatte og haver, og områdets udvikling fra romerne over araberne til de kristne og det moderne samfund. Foredraget giver således en introduktion til monumenter og haver i Andalusien som Alhambra, Generalife og katedralen i Granada samt Mezquita-Katedralen, synagogen, Viana-haverne og Alcázar de los Reyes Cristianos i Córdoba.

Forelæsningen kan følges som generel inspiration eller som introduktion til én af vores rejser i Andalusien.

Billeder fra foredraget

PortoPortoAlhambraAlhambra

Detaljer og priser for foredraget om Andalusiens Kulturskatte og haver

Varighed og sted
Foredraget kan skræddersys, men tager fra 45 minutter til 3 timer.

Pris
Prisen for foredraget: fra 250 kr/person

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT