Alhambra i Granada

Kultur- & Haverejse til Andalusien

Besøg Østandalusiens vigtigste seværdigheder og haver

Have- og kulturrejsen til Østandalusien byder på nogle af Andalusiens flotte haver, charmerende byer, Alhambra-paladset og Mezquita-katedralen i Córdoba. Vi bor på to gode hoteller i Granada og Córdoba, og undervejs vil der være flere gastronomiske oplevelser

De mauriske haver i Andalusien beskrives ofte som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores fremragende guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han fører os poetisk og vidende ind i Alhambras spændende univers.

Rejsen begynder i Granada, hvor vi har tre overnatninger på Meliá Granada, som er et godt, centralt beliggende 4* hotel, og herefter tager vi til Cordoba, hvor vi har to overnatninger på det dejlige Hotel NH Amistad, som ligger midt i Cordobas historiske bydel. Herfra skal vi blandt meget andet opleve verdens smukkeste patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter.

Alle måltider – morgenmad – frokoster og middage - (inkl. drikkevarer) på rejsen er inkluderet i prisen, og de kulinariske oplevelser er i den grad en del af rejseoplevelsen. Tidspunktet – i midten af maj - er valgt, så vi kan nyde foråret i Spanien.

Billeder fra nogle af rejsens højdepunkter

AlhambraAlhambraAlhambraPatio

 

Detaljer og priser for Have- og kulturrejsen til Andalusien

Datoer

Have- og kulturrejsen til Andalusien finder sted 16/5 - 21/5 2021
NB! Rejsen er fuldtegnet - mulighed for at komme på venteliste

Priser

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 11.600 kr. og ønsker man enkeltværelse er prisen 13.600 kr. Måltider (morgenmad, frokost og middag) – inkl. drikkevarer – er indeholdt i prisen, ligesom entreer til museerne er betalt.

Se dagsprogrammet

Kulturrejse til Barcelona og Catalonien

Bestil rejsen

Bestil Østandalusien 2020
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex